Yalnız Kurt Dizisi Yayın Tarihi Günü ve Saati Belli Oldu!

Yalnız Kurt Dizisi Yayın Tarihi Günü ve Saati Belli Oldu!

Yalnız Kurt dizisi yakında ATV ekranlarında olacak. Yalnız Kurt oyuncuları da ortaya çıktı. Başarılı bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin ne zaman yayınlanacağı çok soruldu. Osman Sınav'ın yeni projesi yayın tarihi açıklandı mı? İşte EDHO'dan sonra gündem olan Yalnız Kurt dizisiyle ilgili bilinmeyenler...

ATV'de ekrana gelmesi beklenen Yalnız Kurt dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Önemli oyuncuların oynadığı dizide neler olacağı araştırılıyor. Ayrıca dizinin Osman Sınav projesi olacağını da belirtelim. Dolayısıyla geçmişteki yapımlarıyla adından bir hayli söz ettirmişti. Kurtlar Vadisi'ndeki başarısından sonra gözler Yalnız Kurt'a çevrildi. Dizinin konusu merakla bekleniyor.

Yalnız Kurt Oyuncuları

Dizide oynayacak isimler hakkında az çok bilgi sahibiyiz. Yeni oyuncular da katılabilir ancak mevcut kadroyu sizlerle paylaşacağız. Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin, Kürşat Alnıaçık, Gökhan Soylu, Deniz Evin ve Yaprak Medine dizideki yerini aldı. Çekimlerin başlamasıyla birlikte dizi hakkında daha çok gelişmeye ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bir zamanlar Oktay Kaynarca'nın da geleceği iddia ediliyordu ancak henüz böyle bir detay paylaşılmadı.

Yalnız Kurt Ne Zaman Başlayacak?

ATV dizisi Yalnız Kurt'un ne zaman başlayacağı henüz belirtilmedi.  Ancak dizi hakkında çıkan haberler arttığı için en kısa sürede yayınlanacağı düşünülüyor. Diziyle ilgili merak edilen gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.