Euro 38,20 %0,13
Dolar 34,12 %0,08
Sterlin 45,80 %0,12
Altın 2.921 %0,25

Yalı Çapkını'ndaki İstismar Sahnesi Yok Artık Dedirtti!

Yalı Çapkını istismar sahnesi büyük ses getirdi. Öyle ki izleyiciler diziye olan tepkilerini bir süre daha gösterecek. Star TV'deki bu durumla birlikte bilinmeyenler ortaya çıktı. Son zamanlara damgasını vuran dizi Ferit'in başına gelenler çok üzdü.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını'nda öyle bir sahne yayınlandı ki izleyiciler tepki gösteremeden yapamadı. Güncel detaylarla birlikte bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt buluyor. Star TV dizisindeki son dakika gelişmelerini açıklayacağız. Sevilen dizide bizleri nelerin beklediği açıklanacak.

Yalı Çapkını'nda Neler Oldu?

Sultan'ın sarhoş olan Ferit'i istismar ettiği görüntüler yayınlandı. Bu olaydan sonra izleyiciler isyan etti ve böyle bir şeyin nasıl olduğu soruldu. Son zamanlarda reyting patlaması yaşayan dizide kimse bu adımı beklemiyordu.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özet

Yalı Çapkını dizisi son bölüm özeti yayınlandı:

"Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur."

Yazar: Admin
<