Euro 37,97 %0,21
Dolar 34,14 %0,03
Sterlin 45,64 %0,23
Altın 2.895 %0,38

Yalı Çapkını'nda Tepki Çeken Sahne Çok Konuşulacak! Yalı Çapkını'nda Neler Oluyor?

Star TV dizisi Yalı Çapkını'ndaki güncel gelişmeler paylaşıldı. Sevilen yapımla ilgili bizleri neler beklemekte? Ferit, dikkat çeken hamlesi sonrasında sosyal medyanın gazabına uğradı. Dizi ile ilgili merak edilenler ve dahası hakkında bilgi veriyoruz.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda öyle olaylar yaşanıyor ki izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Dolayısıyla dizideki güncel gelişmeler tek tek yanıt bulmak üzere. Sevilen dizide Ferit büyük tepki çekti. Dolayısıyla bu olayla beraber izleyiciler tepkisini gösterdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımda diziye olan tepki sürüyor.

Seyran'a Teklif Sundu!

Seyran, ablası Suna'nın yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek Ferit'ten yardım ister. Ferit ise ona tek bir şartla yardımcı olacağını söyledi. Daha sonra geceliği göstererek onu giymesini ister. Fragmandaki bu sahneyi görenler tepki üstüne tepki gösterdi. Kimse olanlara anlam veremedi. Dolayısıyla sosyal medya Yalı Çapkını dizisini çok konuştu. Kullanıcılar, dizide böyle bir sahne olmaması gerektiğini vurguladı.

Yeni Bölümde Ne Olacak?

Dizinin son bölümünde bu gelişmeler yaşansa da izleyicileri başka nelerin beklediği zamanla belli olacak. Şu an için bildiğimiz tek şey Ferit karakterinin çok ciddi bir hamle yaptığı. Hatta bu sahne RTÜK'e dahi şikayet edilebilir.

Yazar: Admin
<