Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit Yakınlaştı! İkilinin Arasından Su Sızmayacak!

Yalı Çapkını'nda Seyran ve Ferit Yakınlaştı! İkilinin Arasından Su Sızmayacak!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit arasında geçenler her şeyi belirleyecek. Dolayısıyla dizinin yeni bölümünde neler yaşandığını sizlere iletelim. Star TV dizisinde tam olarak neler yaşanıyor? İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak.

Yalı Çapkını dizisinde yaşanan olaylar ve çok daha fazlasına dair bilgi verildi. Star TV dizisinde bizleri neler bekliyor? Sevilerek takip edilen dizide öyle şeyler oldu ki duyunca şok geçirebilirsiniz. Yalı Çapkını izleyenler yaşananlara çok da anlam veremiyor. Seyran ve Ferit'in arası normalde bozuktu. Ancak öyle gelişmeler oldu ki artık herkes şaşıracak.

Yalı Çapkını Ferit Seyran'a Aşık mı?

Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in Seyran'a aşık olabileceği yönündeki iddialar şaşırttı. Dolayısıyla güncel olarak bizleri hangi detayların beklediği tek tek yanıt bulacak. Seyran'ın bu konuda nasıl bir tavır takınacağı da merak ediliyor.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özet

Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır.