Yalı Çapkını Oyuncusu Sosyal Medyadan Vedasını Duyurdu!

Yalı Çapkını Oyuncusu Sosyal Medyadan Vedasını Duyurdu!

Star TV dizisinde büyük ayrılık var. Yalı Çapkını'na kimin veda ettiği ortaya çıktı. Bu ayrılık sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki diziden ayrılan diğer isimlerin yanı sıra bu veda büyük ses getirebilir. Yalı Çapkını dizisinde bizleri neler bekliyor?

Yalı Çapkını dizisinden ayrılan oyuncu vedasını duyurdu ve dikkatleri üzerine çekti. Reytingler rekorları kıran diziden kim gidiyor? Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Star TV dizisinde oyuncu ayrılıklarına bir yenisi daha eklendi. Kendisinin vedasıyla birlikte hikayenin seyri bir anda baştan aşağı değişebilir.

Diziden Kim Ayrıldı?
İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı, diziden ayrıldığını duyurdu. Yaptığı sosyal medya açıklamasında “Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsum. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere” sözlerine yer verdi.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özeti

Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır.