Euro 38,17 %-0,12
Dolar 34,17 %0,12
Sterlin 45,78 %-0,03
Altın 2.933 %0,01

Yalı Çapkını İzleyicileri Resmen Ters Köşe Oldu Kaldı!

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını herkesi şaşırttı. Dizide öyle detaylar paylaşılıyor ki duyunca şok olup kalabilirsiniz. Son zamanlara damgasını vuran dizi gerçekten de şaşırtacak. Seyran ve Ferit arasında tam olarak neler yaşanmakta? İşte güncel detaylar ve dahası haberimizde...

Yalı Çapkını

Star TV dizisi Yalı Çapkını'nda yaşanan olaylar ve çok daha fazlası hakkında bilgi sahibi olundu. Diziye dair merak edilenler ve çok daha fazlası tek tek ortaya çıkacak. Öyle ki güncel detaylar dahilinde Seyran ve Ferit aşkının başladığı bildiriliyor. Yeni bölüm fragmanını izleyenler gözlerine inanamayacak.

Yalı Çapkını'nda Neler Oluyor?

Dizinin yeni bölümlerinde Ferit'in Seyran'a olan aşkı daha da gözler önüne serilecek. Üstelik yalnızca Seyran ile görüşeceği tahmin ediliyor. Bu da ikiliyi bir anda yakınlaştıracak. Dolayısıyla dizide artık izleyicilerin uzun zamandır beklediği sahneler gelebilir.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Oldu?

"Yusuf’un Ferit’in sorusuna verdiği cevap Seyran’ı çok sinirlendirir ve gözü ne Ferit’i ne de Yusuf’u görmek ister. Abidin ile gece dışarı çıkan Ferit’i ise tatsız bir sürpriz bekler. İstemeden bir gazeteci tarafından fotoğraflanan Ferit, Halis Ağa öğrenmeden bu beladan kurtulmak için Orhan’dan yardım ister. Ferit’e bu konuda yardımcı olabilecek kişi ise Seyran’dır."

Yazar: Admin
<