Yalı Çapkını İbrahim Diziden Ayrıldı mı? Yaptığı Veda Açıklamasıyla Herkesi Üzdü!

Yalı Çapkını İbrahim Diziden Ayrıldı mı? Yaptığı Veda Açıklamasıyla Herkesi Üzdü!

Yalı Çapkını dizisindeki şok ayrılık bir anda gündem oldu. Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada diziden ayrıldı. Bu gelişme neticesinde izleyiciler çok üzüldü. Star TV dizisinden ayrılan isim kim?

Yalı Çapkını dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sevilen yapımla ilgili yaşanan bir gelişme şok etkisi yarattı. Kimse böyle bir detay beklemiyordu. Öyle ki Yalı Çapkını dizisinde neler olduğu merak konusu haline geldi. Sevilen yapımdan ayrılan ünlü isim de kim?

İbrahim Diziden Ayrıldı

Cansu Fırıncı, Yalı Çapkını dizisinde İbrahim karakterine hayat vermekteydi. Kendisi diziden ayrıldığını açıkladı. Yapımcı ile anlaşmalı şekilde ayrıldıklarının altını çizdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada ise "Yalı Çapkını'nda canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin reytingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde görüşmek üzere" sözlerine yer verdi.

İzleyiciler Çok Üzüldü

Öte yandan Cansu Fırıncı'nın diziden ayrılması izleyicileri de çok üzdü. Bu gelişme neticesinde bizleri başka nelerin beklediğiyle ilgili güncel yorumları aktarmaya devam edeceğiz. Diziyle ilgili merak ettiklerinizi de yanıtlayacağız.