Yalı Çapkını Ferit Baba mı Olacak? Kazım İçin Öldü Dediler!

Yalı Çapkını Ferit Baba mı Olacak? Kazım İçin Öldü Dediler!

Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit anne baba mı olacak? Ferit'in baba olacağını söylemesi heyecanlandırdı. Kazım ise Suna'dan sonra kanlar içerisinde yerde kalmıştı. Kazım diziden ayrılıyor mu? Star TV dizisinde Kazım'ın erkenden ölmesi şaşkınlık yaratabilir.

Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragmanı her şeyi açığa çıkardı. Ferit'in baba olacağını söylemesi dikkat çekti. Öte yandan bu gelişme sonrasında Ferit ve Seyran arasında neler yaşanacağı merak ediliyor. Suna'nın fazlasıyla zor bir duruma girdiği belirtildi. Çünkü Kazım'a yaptığı vuruşla birlikte onun kanlar içerisinde yere düşmesine neden oldu.

Kazım Ölecek mi?

Kazım'ın ölüp ölmeyeceği yeni bölümle belli olacaktır. Bu noktada büyük bekleyiş sürecek. Öte yandan Kazım gibi bir karakterin erkenden diziye veda etmesi beklenmiyor. Star TV dizisinde Seyran ve Suna'nın babası hakkında çok fazla ifadeye yer verilmedi. Yeni bölüm fragmanı da tam anlamıyla soruları yanıtlamıyor. Bu nedenle yeni bölümü tamamen izlememiz gerekecek.

Yalı Çapkını'nda Neler Oldu?

"Seyran Ferit’ten Suna’yı kurtarması için yardım ister. Ferit ise Suna’yı kaçırma planı yapar. Kazım’dan habersiz yaptıkları planı hayata geçirirler. Kazım ise Suna’nın kaybolduğunu anlayınca hıncını Esme’den çıkarır. Suna’nın konağa nasıl gireceği ise başka bir çetrefilli konudur."