Yalancı ve Mumları Final Yapacağını Duyurdu! Final Sebebi Ortaya Çıktı!

Yalancı ve Mumları Final Yapacağını Duyurdu! Final Sebebi Ortaya Çıktı!

Yalancı ve Mumları isimli diziden kötü haber sonunda geldi. Çok büyük umutlar ekranlara gelen Yalancı ve Mumları dizisi final kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

İngiliz yapımından uyarlanan Yalancı ve Mumları dizisi Med Yapım imzalı bir proje oldu. Yönetmenliğini Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği ve senaryosunun Nermin Yıldırım'a ait olduğu dram türündeki Yalancı ve Mumları dizisi istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde Yalancı ve Mumları dizisinin final yapacağı ortaya çıktı.

Yalancı ve Mumları dizisi ekranlara veda ediyor

4 kadının hayatını anlatan Yalancı ve Mumları dizisinin başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray, Melike Güner ve Şafak Pekdemir yer alıyor. Bunun dışında İsmail Demirci, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Burcu Gölgedar gibi oyuncular da Yalancı ve Mumları isimli projenin kadrosunda yer alan diğer isimler oldu.

Yalancı ve Mumları dizisi ne zaman final yapacak?

Meliha, Elif, Leyla ve Şebnem adlı 4 arkadaşın ilişkilerini, aşk hayatını, yalanlarını, sırlarını ve hepsinden önemlisi arkadaşlık ilişkilerini anlatan dizi reytinglerde istenilene ulaşamadı. Bundan dolayı final kararı ile gündeme gelen Yalancı ve Mumları dizisi için geri sayım başladı. Yapılan açıklamalara göre Yalancı ve Mumları dizisi 5. bölümü ile ekran macerası tamamlayarak izleyicisine veda edecek.