Yalancı ve Mumları Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Bir İsim Daha Eklendi! Dizi Hakkındaki Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Yalancı ve Mumları Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Bir İsim Daha Eklendi! Dizi Hakkındaki Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan İsmail Demirci yeni dizisini açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde İsmail Demirci, Yalancı ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte detaylar

İsmail Demirci, Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisiyle kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayan ve uzun süredir sesi sedası çıkmıyordu. Kuzey Yıldızı dizisindeki rol arkadaşı olan Aslıhan Güner’in yeni projesi için kolları sıvarken Demirci’den bir açıklama da gelmemişti. Fakat ünlü oyuncuyla ilgili nihayet yeni bir haber var.

İsmail Demirci, yeni projesi ile adeta gündem oldu!

İsmail Demirci, yeni projesi ile adeta gündem oldu! 36 yaşındaki oyuncu İsmail Demirci, Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu da öğrenildi. Dizinin yapım şirketi Med Yapım bir süre önce Demirci’ye yeni dizisi için teklif götürmüş fakat henüz kesin bir açıklama yapılamamıştı. Alınan bilgiye göre Demirci, kendisine gelen bu teklifi kabul etti.

Yalancı ve Mumları dizisinin detayları ortaya çıktı!

Yalancı ve Mumları dizisinin detayları ortaya çıktı! Mistresses (Metresler) isimli yabancı dizi den uyarlama olarak alınan Yalancı ve Mumları dizisi için şimdiye kadar anlaşılan isimler çok etkileyici oyuncular olarak dikkat çekiyor. Feyyaz Duman, Ceren Moray, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar ile anlaşmalar yapıldığı öğrenildi.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan dizi için dört kadının hikâyesini konu alacağı biliniyor. 30’lu yaşlarındaki dört kadının hayatlarını ve karmaşık ilişkilerini de konu alan dizinin orijinali 2018 yılında Güney Kore’de yayınlanmıştı.

Elçin Sangu ile görüşmeler devam ediyor

Elçin Sangu ile görüşmeler devam ediyor. Yeni yayınlanacak dizi Yalancı ve Mumları için Elçin Sangu’yla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak konuyla ilgili henüz kesin açıklama yok.

Bu arada dört kadının entrika ihanet ve aşk hikayesini anlatacak olan dizinin orijinalinde bir hayli iddialı sahneler bulunduğu ancak Türkiye versiyonunda bu sahnelerin kesileceği belirtiliyor.