Yalancı ve Mumları Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! Başrol Oyuncusu İlk Defa Konuştu

Yalancı ve Mumları Dizisinin Neden Final Yaptığı Ortaya Çıktı! Başrol Oyuncusu İlk Defa Konuştu

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı ve Mumları dizisi istenilen reytingleri ulaşamayacak final kararı aldı. Dizinin kısa süre önce final kararı vermesinin ardından dizi severler Yalancı ve Mumları dizisinin yurt dışında tutulduğunu söyledi. Dizinin başrol oyuncularından biri olan Ceren Moray ve eşi sokakta dolaşırken kameraların objektifine yansıdı.

Ceren Moray'ın dizi hakkında söyledikleri ise gündem oldu. İşte haberin tüm detayları...

Yalancı ve Mumları dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alan Ceren Moray ve eşi Niko Brun sokakta dolaşırken kameraların objektifine takıldı. Yetenekli oyuncu Ceren Moray'ın iş bittiği için rahatlamış hali ise dikkatlerden kaçmadı. Avlu gibi çok önemli bir dizinin hemen ardından 9 bölüm ekranlara gelen Öğretmen isimli dizinin dışında 5 bölüm izleyici karşısına çıkan Yalancı ve Mumları dizisinde oyunculuğunu sergileyen Ceren Moray yapımcıların yeni gözdesi oldu. Yeteneği ile ön plana çıkan oyuncu Ceren Moray, Yalancı ve Mumları dizisinde büyük bir şanssızlık yaşadı. Ceren Moray'ın hayranları ise Yalancı ve Mumları dizisinin final yaptığından dolayı üzüntülü olduklarını açıkladı.

Ceren Moray, üzgünlüğünü dile getirdi

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve düşük reytingleri takılan Yalancı ve Mumları dizisi ekranlara veda etti. Dizinin başrol oyuncusu Ceren Moray ise bu sezon sıkıntılı geçtiğini, diziye çok emek verdiklerini ve fazla umut ettiklerini söyleyerek gidişatın ters olduğunu dile getirdi. Yalancı ve Mumları gibi bir dizinin tutmamasından dolayı büyük şaşkınlık yaşadığını söyleyen Ceren Moray bu sezon seyircinin farklı tercihleri olduğunu aktardı. Açıklamalarına devam eden genç oyuncu Ceren Moray seyircinin her sezon farklı konulara yöneldiğini belirterek, düşüncelerini aktardı.

Yalancı ve Mumları dizisi reyting kurbanı oldu

Proje seçerken çok titiz davrandığını söyleyen yetenekli oyuncu Ceren Moray, bu sezon talihsizlik yaşadığını ifade etti. Bunun dışında çok emek verdikleri bir projenin kısa sürmesinden dolayı üzüntülü olduğunu sözlerine ekledi. Açıklamalarına devam eden yetenekli oyuncu Ceren Moray'ın Yalancı ve Mumları dizisine çok emek verdiklerini, ortaya yeni bir karakter çıkardığını, 2 ay neredeyse o kadını bulmak için uğraştığını, bu sürecin doğum sancısı gibi olduğunu söyledi. Sonrasında ise karşılık bulamadıklarından dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Ceren Moray, dizinin tutmadığına çok şaşırdığını dile getirdi. Dijital veya televizyon dizisi gibi bir tercih olmadığını açıklayan genç oyuncu Ceren Moray, tüm ekibin büyük bir üzüntü yaşadığını da söyledi.