Yalancı ve Mumları Dizisi Yalan Oldu! Bu Yanlışlık Ona Pahalıya Mal Oldu! Final Yolu Gözüktü!

Yalancı ve Mumları Dizisi Yalan Oldu! Bu Yanlışlık Ona Pahalıya Mal Oldu! Final Yolu Gözüktü!

Yalancı ve Mumları dizisi FOX TV de yayın hayatına devam ediyordu. Yurtdışında fazla reytinglere sahip olan dizi Türkiye'de istediği reytingi yakalayamadı. Bu da dizinin sonunu getirdi. Yanlış anlaşılma kurbanı oldu.

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı ve Mumları dizisi istenilen reytingleri bir türlü elde edemedi. Düşük reytingler ile başlayan Yalancı ve Mumları dizisi başka ülkelerde de tekrardan yorumlandı. Diğer ülkelere de uyarlanan dizi çok iyi bir sonuç yakalayınca, Türkiye'de reyting sıralamasında geride kalan dizi büyük eleştirilere sahne oldu. İşte detaylar...

İyi oyuncu kadrosu, konusu ve çekim aşamaları konusundan tam not alan Yalancı ve Mumları dizisine Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman ve İsmail Demirci gibi başarılı oyuncular dahil oldu. Oyuncu kadrosu ile dikkatleri dikkatleri çekiyor çeken Yalancı ve Mumları dizisi senaryosunda kötü aksaklıklar yaşadı. Merakla beklenen senaryoda heyecanlı karakterler geri plana itildi. Bundan dolayı Yalancı ve Mumları dizisi dikkatleri çekmeyi başaramadı.

Yalancı ve Mumları dizisi final mi yapacak?

Senaryosu ile reyting gerilemesi yaşayan Yalancı ve Mumları dizisi istenilen reytingleri bir türlü elde edemedi. Yapılan açıklamalara göre birçok ülkeye uyarlanan Yalancı ve Mumları dizisi Türkiye'de istenilen başarıyı elde edemedi. Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınan Yalancı ve Mumları dizisi gerilim ve dramı da bir araya getirdi. İlk bölüm itibariyle genel hatlarıyla ekranlara gelen Yalancı ve Mumları dizisi yeterli etkiyi seyirciye iletemedi. Reyting düşmesinden dolayı ise dizinin akıbeti de şimdiden merak söz konusu oldu.