Yalancı Dizisinin Hazin Sonu Geldi! Yalancı Dizisi Final Yapıyor!

Yalancı Dizisinin Hazin Sonu Geldi! Yalancı Dizisi Final Yapıyor!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizi yayınlanmaya başladığı günden bu yana reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi. Reytinglerden dolayı kanal dizinin gününü değiştirme kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Yalancı dizisi başladığı ilk günden bu yana istenilen reytingleri elde edemedi. Yalancı dizisi Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başarılı oyunculuğuna rağmen izleyici tarafından istenilen ilgiyi yakalayamadı.

Yalancı dizisi gün değişikliğine yöneldi

Show TV istenilen reytingleri elde edemeyen Yalancı dizisinin yayın tarihini değiştirdi. Yalancı dizisi ilk 6 bölümünü cuma akşamları ekranlara taşıdı. Cuma günü güçlü rakiplerine karşı istenilen reytingleri elde edemeyen Yalancı dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Destan ve Aziz dizileri de cuma günleri ekranlara gelecek.

Dizi salı günü ekranlara gelecek

Yeni kararların gündeme gelmesinin ardından dizi gün değiştirerek salı akşamları izleyici ile buluşma kararı aldı. Salı günü TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı ekranlara geliyor. Bunun dışında FOX TV'de ise Evlilik Hakkında Her Şey isimli güçlü bir yapım ekranlarda yer alsa da Yalancı dizisi izleyici kazanmayı hedefliyor.

Dizi reyting kurbanı oldu

Yalancı dizisi dün akşam yayınlanan 7 bölümünde yeni istenilen reytingleri elde edemedi. Fakat kanalın kolay kolay diziden vazgeçmeyeceğim söyleniyor. Ortaya atılan bir iddia ise Show TV'nin Yalancı dizisi için 13 bölümlük yayın garantisi verdiğini söyleniyor. Yani kanal düşük reytinglere rağmen Yalancı dizisi hakkında final kararı vermeyecek.