Yalancı Dizisi Yerle Bir Oldu! Show TV'nin Telefonları Susmadı! Herkes Tepkisini Gösterdi!

Yalancı Dizisi Yerle Bir Oldu! Show TV'nin Telefonları Susmadı! Herkes Tepkisini Gösterdi!

Show TV'de yayınlanan Yalancı dizisinde daha önce işler pekte istenildiği gibi gitmedi. Senarist bazı değişiklikler yaptı. Fakat oda olmadı ama bu hafta öyle bir şey oldu ki herkes telefonlara sarıldı. Yalancı dizi bakalım ne yapacak?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı dizisi ilk 5 bölümü ekranlara getirdi. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri her hafta aynı oranı korumuyor. İşte haberin tüm detayları…

Geçen hafta düşük reytingler bu hafta toparlanma yoluna gitti. Show TV'yi ikilemde bırakan Yalancı dizisi ortalama reytingleri tutturmayı da başardı. Alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisinin ardından günü ikinci sırada bitiren Yalancı dizisi çok iyi bir çıkış yakaladı. Kanal, Yalancı dizisinin daha da yükselmesi beklerken senaristler hikâyenin daha sürükleyici olması için ellerini taşın altına koydu.

Yalancı dizisi final mi yapacak?

Çok iyi bir çıkış yakalayan Yalancı dizisinin yayınlanan son bölümü düşük reyting oranına sahip oldu. Düşük gelen reytinglerini ardından bu sonuçlar kanalı da ikilemde bırakmayı başardı. Günü 16. sırada tamamlayan Yalancı dizisi genel izleyici kitlesinden de karşılık bulamadı. Eğer reytingler bu şekilde devam ederse kanal, rakiplerinin gerisinde kalmaya da kabul etmek zorunda kalacak. Show TV Yalancı dizisinin tutulması için çok fazla çaba sarf ediyor. Bunun dışında dizi ekibinin akıcı bir hikâye oluşturmak için verdiği emek ise gözler önünde. Reyting sonuçlarının açıklanmasının ardından Yalancı dizisinin ilerleyen haftalarda nasıl sonuçlar alacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.