Yalancı Dizisi İsminin Hakkını Veriyor! Dizide Yalan Üstüne Yalanlar Dönüyor! Seyirciler Tepkisiz Kalmadı!

Yalancı Dizisi İsminin Hakkını Veriyor! Dizide Yalan Üstüne Yalanlar Dönüyor! Seyirciler Tepkisiz Kalmadı!

Yalancı dizisinde yaşanan olaylar dizinin final mi yapacak sorularını sordurmaya başladı. Fakat gelişmeler pekte öyle gözükmüyor. Dizinin yeni bölümünde yalanlar üstüne yalanlar dönmeye başladı. Seyircinin dikkatini çekti.

Show TV ekranlarının izlenen dizileri arasında yer alan Yalancı yeni bölümüne dair tanıtım filmini izleyicilerle buluşturdu. Dizinin yeni bölümünde Mehmet Emir’in Deniz’i köşeye sıkıştırdığı anlar tepkilere neden oldu. Bunun dışında Deniz'in bir çıkış yolu bulup bulamayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Arabaya Yazılan Yazı Dikkat Çekti!

Dizinin yeni bölümünde Mehmet Emir’in arabasına yazılan yazı ilgi odağı oldu. Ayrıca Deniz'in planları ise şimdiden merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor. Dizinin senaryosu ise Yazıhane ekibine ait. Bunun dışında Salih Bademci, Burçin Terzioğlu, Sema Çeyrekbaşı, Mesut Yılmaz gibi başarılı oyuncunun yer aldığı Yalancı dizisinin yeni bölümü 15 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Okul Müdürün İfadesi Herkesi Şaşırttı!

Ekranlara gelen 4. bölümünde Deniz'in geçmişte tacizle suçlandığına dair okul müdürünün ifadesi herkesi şaşkına çevirdi. Mehmet Emir karşı hamleye geçerken Deniz'in küpesini evinde bırakarak çıkması açık bir tehdit oldu. Mehmet Emir'in yaptığı şeylere rağmen tazminat davası ise izleyicileri bir hayli sinirlendirdi. Deniz, Mehmet Emir'in yaptıkları karşısında zor durumda kalmaya devam ediyor. Kendi ailesi dair birçok yerden tepki gören Deniz, kendisine kimsenin inanmadığını düşünür.

Yeni Plan Hazırlıkları Başladı!

Görkem ve Deniz’i bir arada gören Mehmet Emir ise yeni plan hazırlığına girer. Murat ve Yasemin buldukları ipucu sayesinde gizli ilişkinin açığa çıkmasından dolayı susmayı tercih ederler. Deniz, Mehmet Emir’in ölen karısının annesine giderek onunla konuşma fırsatı bulmaya çalışır. Mehmet Emir, Deniz'in bu konuşmayı yapmasına izin vermez. Tekrardan Mehmet Emir engeli ile karşı karşıya kalan Deniz ise yeni yollar aramaya koyulur. Deniz dışında Görkem’e kafayı takan Mehmet Emir herkesi şaşkına çeviren bir plan ile birlikte gündeme gelir. Yalancı dizisinin yeni bölümü Mehmet Emir’in gerçek yüzünün açığa çıkmaya başladığı bir bölüm olarak ekranlara gelecek.