Yalancı Dizisi Final Yoluna Gidiyor! Show TV Yalancı Dizisinin Biletini Kesti!

Yalancı Dizisi Final Yoluna Gidiyor! Show TV Yalancı Dizisinin Biletini Kesti!

Show TV'nin aldığı karar doğrultusunda Yalancı dizisinin final yapacağı öğrenildi. Peki dizi neden bitiyor? Yalancı'daki oyunculara bakılacak olursa dizi oldukça kaliteliydi. Ancak dizinin yakın zamanda finalle sona ereceği öğrenildi. Kaçıncı bölümde final yapacak? İşte Yalancı'ya dair son gelişmeler...

Yalancı dizisiyle ilgili üzücü haber verildi. Show TV'de yayınlanan ve henüz yeni başlamış olan dizinin final yapacağı vurgulanıyor. Peki dizi kaçıncı bölümde final yapacak? Gelişmeleri sizlere aktaracağız fakat dizinin bu kadar erken sona ermesi izleyicileri şüpheye düşürdü. Dizinin reyting sonuçlarına bakıldığında hatırı sayılır bir başarı elde edemediğini söylemeliyiz.

Yalancı Final Tarihi

Yalancı dizisi 10. bölümde final yapacak. Dizinin birkaç hafta içerisinde sona ermesi bekleniyor. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler arasında dizinin neden bittiği yer almakta. Ancak bilinen tek nedenin reytinglerin düşüklüğü olduğu belirtildi. İzlenmeler azalınca Show TV dizinin sona ermesi için çalışmalara başladı.

Yalancı Oyuncuları

Yalancı dizisinin başrolünde önemli isimler yer alıyordu. Salih Bademci, Burçin Terzioğlu, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak dizinin kadrosunda bulunmaktaydı. Oyuncuların gösterdiği güzel performans dizi için yeterli olmadı. En kısa sürede ekranlara veda edecek dizi, yalnızca 10 hafta yayınlanacak. Show TV'nin bu sezon pek çok dizi ile vedalaştığını görüyoruz. 2021 yılı adeta final senesi haline geldi.