Yalancı Dizisi Final mi Yapıyor? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Yalancı Dizisi Final mi Yapıyor? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı dizisi reytinglerde istenilen başarıyı bir türlü elde edemedi. Alınan bilgiler neticesinde cuma akşamı ekranlara gelen Yalancı dizisi salı gününe taşındı. Bu karar ile final ötelenirken Yalancı dizisinin cephesinde izleyicileri mutlu edecek bir haber gündeme geldi. Detaylar…

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun bulunduğu Yalancı dizisi Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dikkat çekici konusu ve oyuncu kadrosuna rağmen dizi bir türlü istenilen reytingleri elde edemedi. Bundan dolayı Yalancı dizisi cumadan salıya alındı.

Yalancı dizisi yayın gününü değiştirdi

Bu kararın ardından cuma günü ekranlara gelecek olan güçlü rakipler gündeme geldi. Aziz ve Destan isimli diziler cuma günleri ekranlara gelme kararı aldı. Bundan dolayı dizi severler Yalancı dizisinin doğru bir karar aldığını söylüyor. İzleyiciler Yalancı dizisinin gün değişikliğinde büyük bir fırsat yakaladığını dile getirdi. Ortalıkta dolaşan bir iddia ise Yalancı dizisinin izleyicilerini daha da sevindirdi.

İzleyicileri sevindiren haber ortalığı karıştırdı

Yapılan iddialara göre Yalancı dizisi 13 bölümlük yayın garantisi aldı. Yani iddialar doğruysa dizi düşük reyting alsa bile Show TV final kararı veremeyecek. Alınan bilgiler neticesinde yalancı dizisinin 7. bölümü 2 Kasım Salı akşamı ekranlara gelecek. Ayrıca dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise izleyicileri bir hayli şaşırttı.

Yalancı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölüm fragmanı da kemik izleyici kadrosu tarafından büyük ilgi gördü. Dizi severler fragmanda Salih Bademci'nin çok iyi bir oyunculuk sergilediğini dikkat çekti. Ayrıca Salih Bademci'nin hayat verdiği Mehmet Emir, Yalancı dizisinin yeni bölümünde geçmişi ile ilgili büyük bir itirafta bulunarak Deniz'in eline de bir daha koz verdi.