Yağmur Tanrısevsin’e Teklif Üstüne Teklif Yağıyor! Kalp Yarası Adlı Diziye Nasıl Dahil Olduğunu Anlattı

Yağmur Tanrısevsin’e Teklif Üstüne Teklif Yağıyor! Kalp Yarası Adlı Diziye Nasıl Dahil Olduğunu Anlattı

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, yeteneği ile ön plana çıkmayı kısa süre içerisinde başardı. Yetenekli oyuncu Yağmur Tanrısevsin şu an ise Kalp yarası adlı dizide başrol oyuncusu olarak bulunuyor. Oyuncunun dizi hakkında söylediği detaylar...

Pazartesi akşamları ekranlara gelen Kalp Yarası isimli dizide Ayşe karakterine Yağmur Tanrısevsin hayat veriyor. Dizilere ara veren güzel oyuncu 4 yılın ardından yeniden setlere döndü. Ayşe karakterini kendisine çok benzediğini söyleyen Yağmur Tanrısevsin canlandırdığı karakterin kendisini etkilediğini belirtti.

Bunun dışında herkesle iletişim kurmayı becerebilen, tutkulu bir hayvan sever olduğunu da sözlerine ekledi. Bundan dolayı Ayşe karakterinin bu yönlerinin kendisine benzediğini söyleyen Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ile de çok iyi bir çift olduklarını dile getirdi.

Kalp Yarası dizisi Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? İşte, dizileri... - Magazin Haberleri - Milliyet

Yağmur Tanrısevsin’den çarpıcı açıklamalar!

Yağmur Tanrısevsin’den çarpıcı açıklamalar! Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu hayranlarının övgü dolu sözlerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Kalp Yarası isimli diziyle yıldızı iyice parlayan Yağmur Tanrısevsin kariyerinde önemli bir tırmanış yakaladı.

Güneşi Beklerken adlı diziyle tanınan Yağmur Tanrısevsin, ekranlara dönmek için neden bu kadar çok beklediğini de anlattı. İçine sinen projeleri yapmayı tercih ettiğini dile getirerek bunun için sabrettiğini sözlerine ekledi.

Ayrıca hayranlarından gelen yorumları da sık sık baktığını anlatarak çok mutlu olduğunu ve her projenin bir öncekinden daha iyi olmasına dikkat ettiğini ifade etti. Ekranlara çıkmadığı dönemlerde ise farklı projelerden teklif aldığını söyleyen güzel oyuncu, hiçbirini değerlendirmek istemediğini söylüyor.

Çünkü hikâyenin ve senaryonun güçlü olması gerektiğini, özellikle yapım şirketinin ve kanalın ise bu işi özen göstermesi gerektiğini anlattı. Kalp Yarası adlı dizinin dramının çok güçlü olduğunu belirten güzel oyuncu Ayşe karakterinden de çok etkilediğini gizleyemedi.