Uzak Şehrin Masalı Dizisinden Derinden Sarsan Açıklama Geldi! Dizi Final Kararı Aldı!

Uzak Şehrin Masalı Dizisinden Derinden Sarsan Açıklama Geldi! Dizi Final Kararı Aldı!

Uzak Şehrin Masalı dizisinden beklenmedik açıklama geldi. Herkes şaşkınlık içeresinde kaldı. Uzak Şehrin Masalı ani bir kararla final yaptı. Uzak Şehrin Masalı neden final yaptı?

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi final kararı ile gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde Uzak Şehrin Masalı dizisinin final yaptığı ortaya çıktı. Bu gerçeğin ardından Uzak Şehrin Masalı dizisinin neden final yapacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Derinden Sarsan Açıklama Geldi!

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi herkesi derinden sarsan bir açıklama ile gündeme geldi. Çekimler için Kars'a giden oyuncular Uzak Şehrin Masalı dizisinin büyük bir umutla çekti. Bunun ardından ilk 2 bölümünde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi çok iyi bir çıkış yakaladı.  İyi çıkış yakalayan diziden kötü haber gecikmedi.

Dizinin final nedeni ortaya çıktı!

Televizyon ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Uzak Şehrin Masalı dizisinin neden final yaptığı ise şimdiden merak söz konusu oldu. 5. bölümü ile ekranlara veda etmesine karar verilen Uzak Şehrin Masalı dizisi Fox TV ekranlarında pazar akşamı izleyici karşısına çıkıyordu. Reytinglerden dolayı istenilen sonucu elde edemeyen Uzak Şehrin Masalı isimli dizi perşembe gününe alındı. Gün değişikliğine yönelen dizi yine reyting sıralamasında başarı elde edemedi. İstenilen sonucu yakalayamayan Uzak Şehrin Masalı dizisi erken veda etme kararı aldı.

Bundan dolayı kanal ve yapım ekibi dizinin final yapacağını duyurdu. 5. bölümü ile ekranlara veda edecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisi hayranların da derin bir üzüntüye boğuldu. Seyircilerden gelen yorumlara bakılarak dizinin insanları şiddete özendirecek bir yapısı olduğu iddia ediliyor. Ayrıca projede karmaşık ilişkilerin olması ve abla kardeşin aynı adamdan çocukları olması gibi durumlarda izleyicilerin tepkisine neden olmuştu.