Uyanış Büyük Selçuklu Yapımcısından Sert Sözler! Ortalık Fena Karıştı!

Uyanış Büyük Selçuklu Yapımcısından Sert Sözler! Ortalık Fena Karıştı!

Uyanış Büyük Selçuklu dizi yapılan değişikliklerden sonra yeni bir karar daha aldı. Bu karar sayesinde tepkiler gecikmedi. Sultan Alparslan Kimdir? Sultan Alparslan karakterini kim canlandıracak? Uyanış Büyük Selçuklu yapımcısı ne dedi?

Sultan Melikşah dönemini anlatan dizide  yapılan yeni değişiklikler sosyal medya tarafından büyük teki aldı. Başrol karakterlerine Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun gibi başarılı oyuncuları yer almaktadır. Kısa  sürede fenomen dizilerin arasında  yer aldı. İzleyicilerini kaybetmeyen ve merakla izlenilen dizi de yeni karar alınınca tepkiler gecikmedi. Alınan yeni kararla  yeni sezonda Melikşah döneminden geriye gidilecek ve Sultan Alparslan dönemini konu alacakları açıklandı. Bu durum sayesinde  dizinin sevenlerinden pekte hoş karşılanmadı. Sosyal medyada yorumlar  peş peşe geldi.

Sultan Alparslan Karakterini Kim Oynayacak?

Yeni sezonda ise  konu alınacak  Sultan Alparslan karakterini ise Barış Arduc canlandıracak. Dizide gidilen değişiklik yüzünden sosyal medyada tepkiler artınca dizi yapımcısı Emre Konuk sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uyanış Büyük Selçuklu’nun yapımı Akli Film’in yaptığı açıklamalar ise şöyle oldu: “Akli Film kurulduğu günden bugüne yönetim anlayışında istişare kültürünü yaşatmış, paydaşlarının tamamının fikrini alarak adil ve demokratik kararlar almıştır. Yaptığı işler ile alakalı konvansiyonel, dijital ve sosyal medyada çıkan bütün yazılı ve sözlü eleştirileri saygı çerçevesinde kabul etmiştir” sözlerini dile getirdi ve açıklamasına devam etti.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısının yaptığı açıklama ise şöyle oldu;

“Akli Film kurulduğu günden bugüne yönetim anlayışında istişare kültürünü yaşatmış, paydaşlarının tamamının fikrini alarak adil ve demokratik kararlar almıştır. Yaptığı işler ile alakalı konvansiyonel, dijital ve sosyal medyada çıkan bütün yazılı ve sözlü eleştirileri saygı çerçevesinde kabul etmiştir” sözlerini söyledi ve açıklamasına devam etti.

Adalete Verecekler!

Ayrıca; “Bünyesinde birçok personel çalıştıran, milletimize hizmet etme gayesinde bulunan şirketimiz haklarını koruma durumunda hukuki süreçleri başlatmaktan çekinmemektedir. Bir değer üretim yeri olarak gördüğümüz şirketimiz ile alakalı yalan, iftira, bühtan, karalama kampanyası, itibarsızlaştırma gibi mesnetsiz ve asılsız açıklama yapanları adalet önüne çıkartmak istiyoruz” sözlerini de dile getirdi.

Karalamalara Göz Yumulmayacak!

Son olarak “Özellikle sosyal medyada delili ve şahidi olmayan kurmaca hadiseler yazarak infial oluşturmaya çalışan kötü niyetli kişilerin paylaşımları adli mercilere teslim edilmiştir. Şirketimiz ve çalışanlarını korumak bizim asli vazifemizdir. Kimsenin izleyicilerimizi üzmesine müsaade etmeyeceğiz” açıklaması yaptı. Hayranlarından ne tepki gelecek son olarak ne  olacak merak konusu uyandırdı.