Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali ile Oyunculara Veda Edecek! Başrol Falan Kalmayacak!

Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali ile Oyunculara Veda Edecek! Başrol Falan Kalmayacak!

TRT 1'de ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu'daki bu ani değişim çok fazla konuşulacak. Dizi sezon finali yapacak ve yeni oyuncularla yoluna devam edecek. Buğra Gülsoy tepkisini ortaya koydu. Peki dizide kim başrol oynayacak? İşte dizinin yeni konusu...

TRT 1'de yayınlan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü yine nefesleri kesti. İzleyicilerin severek izlediği dizi adeta zirve dönemini yaşıyor. Dizide yaşanan her olay sosyal medyaya da taşınıyor ve dizi hakkında dikkat çeken tartışmalar başlıyor. Başrolde Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Sevda Erginci gibi başarılı isimlerin olduğu dizi, tarihi aksiyonlu bir şekilde anlatıyor. Bazı sahnelerin kurgu olmasına karşın dizinin önemli bir kısmında gerçeklik payı hakim. Peki Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finalini ne zaman yapacak?

Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali Yapıyor

Uyanış Büyük Selçuklu, 2 bölüm sonra sezon finali yaparak ekranlara kısa süreli veda edecek. Dizide Melikşah'ın hayatının son kısımlarına geliyoruz. Sevilen karakteri bir süre sonra ekranlarda göremeyeceğiz. Ayrılığı nasıl gerçekleşecek merak ediliyor. Başarılı oyuncu Buğra Gülsoy'un hayat verdiği dizide yeni bir senaryo işlenecek. Bu senaryoda başrol karakterlerinin neredeyse tümü olmayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Senaryosunda Kimler Var?

Dizinin yeni sezon senaryosunda Barış Arduç ve Mehmet Özgür'ün oynayacağı belirtildi. Diğer oyuncular ise yeniden seçilecek. Böylelikle dizi baştan aşağı yenilenmiş olacak. Dizi,bu kadar fazla sevilmesine rağmen yaptığı senaryo değişikliği ile büyük tepki gördü. Buğra Gülsoy da sosyal medyadan senaryoyu değiştirecek diziyi eleştirdi. Tüm bunlar yaşanırken dizi gerçekten de eskisi gibi reytinglerde birinci olabilecek mi göreceğiz.

Sultan Alparslan'ın Hayatı Anlatılacak

Uyanış Büyük Selçuklu 2. sezonunda Sultan Alparslan'ın hayatına değinilecek. Dizinin 4 sezon süreceği bilgisi de geldi. Kalan 3 sezonda da Sultan Alparslan'ın hayatının anlatılacağı düşünülüyor. Peki başrolde kimler oynayacak? Barış Arduç'un Sultan Alparslan'a hayat verdiği öğrenildi. Nizamülmülk'e de Mehmet Özgür hayat verecek. Dizinin diğer karakterleriyle ilgili soru işaretleri devam ediyor. Önümüzdeki aylarda dizinin sezon fragman ve ön gösterimleriyle beraber yeni karakterler hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız.