Uyanış Büyük Selçuklu Sevindiren Haber Geldi! Seyirciler Bu Durumdan Memnun!

Uyanış Büyük Selçuklu Sevindiren Haber Geldi! Seyirciler Bu Durumdan Memnun!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanmayarak izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Yayınlanması için uzun süredir beklenen dizi artık yeni bölümü ile ekran karşısına çıkacak mı?

Dizinin neden yayınlanmadığı ve ekrana gelmediği de merak ediliyor. Ayrıca bu bekleyişin ardından TRT 1 kanalının diziyle ilgili olumsuz bir karar mı verdiği de araştırılmakta. Eğer dizi olası bir son ile ekrana veda ederse bu büyük bir şok etkisi yaratır. Çünkü yapılan onca yatırım ve çekilen maliyet dizinin masraflarını zora sokabilir. Farklı programlar yayınlanarak Uyanış Büyük Selçuklu için bir haftalık ara verilmişti. Ancak bu aradan sonra izleyiciler dizinin bu hafta olup olmadığını soruyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Bu Hafta Var mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin bu hafta yayınlanacağı açıklandı. Yarın akşam yayınlanacak dizinin yeni bölümünde birçok heyecanlı olay da meydana gelecek. Ancak tüm bu olaylar yaşanırken artık dizinin izleyicilerinin beklentisi git gide artıyor. Sonuç itibariyle tarihi karakterler referans alınarak dizinin çekimi sağlandığı için önemli tarihi olayların ne zaman yaşanacağı merak edilmekte. Önümüzdeki haftalarda sezon finaline yakın bir zaman diliminde çok önemli sahnelere tanıklık edebiliriz.

Uyanış Büyük Selçuklu Neden Yoktu?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçtiğimiz hafta covid-19 salgınıyla ilgili çeşitli sorunlar yaşandığı gerekçesi ile diziye bir haftalık ara verilmişti. Ancak kimsede önemli bir sorun tespit edilmediği için bu hafta gönül rahatlığı ile yeni bölüm yayınlanacak. Dizi çekimlerine de aktif olarak devam edilmekte. Eğer Uyanış Büyük Selçuklu dizisi takipçisiyseniz yarın akşam dizinin yeni bölümü izleyebileceksiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu Heyecan Artıyor!

Dizinin başrollerinde yer alan Buğra Gülsoy, Melikşah karakterine hayat vererek diziyi adeta bambaşka bir noktaya taşıdı. Pek çok oyuncunun dizi üzerinde emeği mevcut ancak başrol karakteri olarak Buğra Gülsoy'un emeği göz önünde bulunuyor. Dizinin yeni bölümünde yine Melikşah karakteri üzerinden bazı sahneler göreceğiz. Genellikle savaş sahneleri içerdiği için kaliteli bir yapım olması adına büyük çaba sarf ediliyor. Kınık Obası'ndan kaçmayı planlayan Efruz ve Sabbah'ın heyecan dolu mücadelesi de diziye renk katacak.