Uyanış Büyük Selçuklu Senaryo ve Oyuncu Kadrosu Tamamen Değişti! Başrol Oyuncuları Diziden Ayrılıyor!

Uyanış Büyük Selçuklu Senaryo ve Oyuncu Kadrosu Tamamen Değişti! Başrol Oyuncuları Diziden Ayrılıyor!

TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finali yaptıktan sonra Buğra Gülsoy ile yollarını ayıracak. Melikşah karakteri yerine Sultan Alparslan karakterine yer verilecek. Barış Arduç başrolde oynayacak. Peki Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali ne zaman?

TRT 1'de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde senaryonun değiştiği görüldü. Hikayede Melikşah dönemini bitirerek Sultan Alparslan dönemini anlatacağı belirtildi. Bu da demek oluyor ki oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler yaşanacak. Pek çok kişi Melikşah dönemindeki karakterleri canlandırdığı için büyük bir değişim bizleri bekliyor. Oyuncusundan senaryosuna kadar her şey baştan aşağı değişecek. Peki başrol oyuncusu Buğra Gülsoy diziye veda edecek mi?

Buğra Gülsoy Diziden Ayrılacak!

Melikşah karakterini canlandıran Buğra Gülsoy'un diziye veda edeceği öğrenildi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde herkesin beklediği üzere ünlü oyuncunun en az birkaç sezon ekrana geleceği düşünülüyordu. Ancak işler beklendiği gibi yürümedi. Buğra Gülsoy ile yollar ayrılacak.

Başrolde Barış Arduç Oynayacak

Uyanış Büyük Selçuklu'da Sultan Alparslan'ı canlandıracak oyuncunun Barış Arduç olduğu açıklandı. Böylelikle ünlü ismin tarihi bir karaktere hayat vereceği sahnelere çok az bir zaman kaldı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda bambaşka bir senaryo uygulanacak. 

Uyanış Büyük Selçuklu Sezon Finali Ne Zaman?

Sevilen dizi Uyanış Büyük Selçuklu'nun sezon finali 2 bölüm sonra yayınlanacak. Daha sonra dizi oyuncuları çekimlere bir süre ara verecek. Dizi, yeni sezona ise heyecanlı bir giriş yapacak. Oyuncu kadrosunda bir ismin daha değişmeyeceği öğrenildi. O kişinin kim olduğu çok merak ediliyor. Elbette tarihi karakterler arasında önemli bir yere sahip olan birinin diziye devam edeceği belirtildi.

Mehmet Özgür Diziye Devam Edecek!

Nizamülmülk karakterine hayat veren Mehmet Özgür'ün Uyanış Büyük Selçuklu'da oynamaya devam etmesi dizi açısından oldukça önemliydi. Sevilen karakterlerin çoğu diziden ayrılacak. Ancak Mehmet Özgür'ün canlandırdığı Nizamülmülk dizideki yerini koruyacak. Bakalım TRT 1'de yayınlanan dizideki bu değişim izleyici tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Buğra Gülsoy'un tepkisini çeken bu durum aynı zamanda izleyicileri de biraz hoşnut etmemiş olabilir. Ancak yeni sezon geldiğinde her şey çok daha müsait olacak. Şu an için ön yargılar ve çeşitli eleştiriler gündeme geliyor olabilir.