Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinden Teşkilat Dizisine Büyük Transfer!

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinden Teşkilat Dizisine Büyük Transfer!

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat ve Uyanış Büyük Selçuklu dizisi arasında transfer gerçekleşti. Reyting rekorları kıran Teşkilat ve Uyanış Büyük Selçuklu dizileri oyuncularını değiştirdi. İşte haberin tüm detayları...

Alınan bilgiler neticesinde Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Gökhan Uygun, yeni projesini açıkladı. Yetenekli oyuncu Payitaht Abdülhamid dizisinde Halil Halid olarak ekranlara geldi. Bunun ardından Hasan Sabbah olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Hatta Kurtlar Vadisi’nin Mematisi olarak akıllarda kalan yetenekli oyuncu Gökhan Uygun’un Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğunu iddia ediliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu ile Teşkilat dizisi arasında oyuncu değişikliği!

Uyanış Büyük Selçuklu ile Teşkilat dizisi arasında oyuncu değişikliği! Alınan bilgiler neticesinde Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Gökhan Uygun bundan böyle Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu yeni sezonda Teşkilat dizisinde ekranlarda boy gösterecek.

Gökhan Uygun, Teşkilat dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Gökhan Uygun, Teşkilat dizisinde hangi karaktere hayat verecek? Yetenekli oyuncu Gökhan Uygun’un transfer sonucu Teşkilat dizisine dahil olduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda da oyuncunun hayranları Gökhan Uygun’un hangi karaktere hayat vereceğini şimdiden merak ediyor.

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Gökhan Uygun, kendisine gelen o kadar tekliften Teşkilat dizisini seçti. Yetenekli oyuncunun bu seçimi yaparken neleri ön planda bulundurduğu da şimdiden merak söz konusu oldu.

Teşkilat dizisi ikinci sezon için kadrosunu tamamlıyor

Teşkilat dizisi ikinci sezon için kadrosunu tamamlıyor. Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizi çekimleri yakında başlayacak. Dizinin Eylül ayı gibi ekranlara geleceği de ortaya çıktı. Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi yetenekli oyuncuların bir arada bulunduğu Teşkilat dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor.

Ayrıca Gökhan Uygun’un Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olması kadroyu daha da güçlendirdi. Dizi severler şimdiden dizinin yeni sezonunu merak ile bekliyor.