Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Üzücü Haberi Kaan Taşaner Verdi!

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Üzücü Haberi Kaan Taşaner Verdi!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncularından Kaan Taşaner, diziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının bir kısmında izleyicilerden özür dileyerek büyük bir şaşkınlık yarattı. Ayrıca oyuncu, diziyle ilgili bilgiler de paylaştı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi, her geçen haftaya damgasını vurmaya devam ediyor. Dizideki karakterlerden senaryosuna kadar her şey yoluna gitmekte. Son zamanlarda dizilerde yaşanan virüs vakaları nedeniyle pek çok dizi 1-2 hafta yayın hayatına devam edemedi. Bu gelişmelerden etkilenen dizilerden biri de Uyanış Büyük Selçuklu oldu. Sevilen dizinin yayınlanmaması büyük üzüntü yarattı. İzleyiciler dizinin neden yayınlanmadığını merak ederken gerçek kısa süre sonra ortaya çıkmıştı.

Ekin Koç Virüse Yakalanmıştı!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin önemli oyuncularından Ekin Koç virüse yakalanınca dizinin çekimlerine ara verildi. Ayrıca Uyanış Büyük Selçuklu'nun ne zaman geri döneceği merak edilmeye başlandı. Dizinin ekrana geleceği vakti duyuran isim ise Kaan Taşaner oldu.

Kaan Taşaner Diziyle İlgili Bilgi Verdi!

Kaan Taşaner, Uyanış Büyük Selçuklu'nun bu hafta yayınlanacağını açıkladı. Dizinin bir haftadır ekranlardan uzak kalması izleyiciyi meraka sevk etmişti. Ancak çekim arası sona erdi ve dizi yakın zamanda yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Bu güzel gelişmenin ardından ünlü oyuncu bir konudan daha bahsetti.

Kaan Taşaner Özür Diledi!

Diziye çekim arası verdikleri için Kaan Taşaner özür diledi. İzleyicileri bu kadar beklettikleri için dizi adına genel olarak özrünü dileyerek izleyicilerin bir kez daha gönlünü kazandı. Yakışıklı oyuncunun dizide canlandırdığı karakter ölmesine rağmen ikiz karakterini canlandırmaya devam ediyor. Bu sayede dizide oynamaya da devam etmekte. Oyuncunun performansını beğenenler Uyanış Büyük Selçuklu'yu her hafta izliyor.

Arkadaşlarını Tebrik Etti

Oyuncu arkadaşlarının güzel bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Kaan Taşaner, onlarla gurur duyduğunu söyledi. Başarılı ismin diziden hem oynarken hem de izlerken keyif aldığını belirtmesi olumlu bir gelişme olarak yorumlandı. Dizinin yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor merak edilmekte. Bakalım Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bu hafta reytinglerde kaçıncı sırada olacak?