Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Neler Oluyor? Hayranlarına Kötü Haber Geldi!

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Neler Oluyor? Hayranlarına Kötü Haber Geldi!

Dizi ilk bölümünden bugüne kadar çok iyi izlendi. Fakat birçok dizide olduğu gibi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde de koronavirüs problemi yaşandı. Bu sebeple de çekimlere bir süre devam edilmeyecek.

Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu, olağanüstü bir başarı sergileyerek bu dönemin en başarılı dizilerinden birisi oldu. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun gibi ünlü isimlerle oluşturulan oyuncu kadrosu ve dizi, geniş bir kitleye sahip. Dizinin 22 Mart pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanmayacak.

22 Mart Akşamı Dizi Yerine Ne Yayınlanacak?

Uyanış Büyük Selçuklu yerine ise dikkat çekici bir film yayınlanacak .Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ Pazartesi akşamı saat 20.00’de ilk defa TRT 1 kanalında yayınlanacak. Halterde zorlukla aşılan güç, neredeyse mümkün olmayan başarılara imza atan, “Dünyanın En İyi Sporcusu” olan efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatı büyük bir dikkatle ile izlenecek.

Ülkemiz ve dünya spor tarihine damga vuran olağanüstü halterci Naim Süleymanoğlu’nun biyografisini anlatan filmin yapımcılığını Dijital Sanatlar Yapımevi, yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, senaryosunu Barış Pirhasan yazarken, Filmin müziklerinde Fahir Atakoğlu imzası bulunuyor. ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin  Danışmanlığını ise Naim Süleymanoğlu gibi halter sporuna emek harcamış, olimpiyat şampiyonu sporcuları eğitmiş olan abisi Muharrem Süleymanoğlu yaptı.

Naim Süleymanoğlu Kimdir? Sorusuna Yanıt Verebilecek Bir Film

Bulgaristan’da başlayan ve Türkiye’ye de devam eden NAİM filminde sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının önemli isimleri de rol aldı.

Yetenekli ve genç oyuncu Hayat Van Eck’in olağanüstü sporcu Naim Süleymanoğlu’nu oynayan filmde Yetkin Dikinciler babası, Selen Öztürk annesi, Gürkan Uygun ise halter sporuna yeteneğini fark eden ve onu adım adım dünya arenasına hazırlayan ilk antrenörü Enver Türkileri olarak rol alıyor. Filmde ayrıca; Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Uğur Güneş, Bülent Alkış, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Kerem Atabeyoğlu da rol alıyor.

Spor kariyerine 47 Dünya Rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. İlk Dünya Rekoru’na imza attığında 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu unvanını aldı.

Film 22 Mart akşamı TRT1 ekranlarında ilk televizyonda yayınlanacak.