Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Beklenmedik Bir Ayrılık Olabilir! Hasan Sabbah Diziye Veda Edebilir!

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinde Beklenmedik Bir Ayrılık Olabilir! Hasan Sabbah Diziye Veda Edebilir!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölüm fragmanına savaş fermanları damgasını vuracak. Melikşah neden savaş ilan etti? Hasan Sabbah pes edecek mi? Hasan Sabbah diziye veda mı edecek?

İki tarafın da birbirine hınca hınç nefret beslediği ve öldürmek için fırsat kolladığı biliniyor. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Selçuklu Devleti'nin görkemli yükselişi gözlerden kaçmıyor. Ancak Hasan Sabbah da oldukça güçlü bir konumda ve Melikşah'ı tehdit ediyor. Selçuklu Devleti'nin önünde önemli bir engel olan Hasan Sabbah'a karşı bir önlem alınmak zorunda. Peki Melikşah bu konuda ne yapacak?

Melikşah Savaşı İlan Etti!

Yaptığı konuşmada önüne çıkan engelleri yıkacaklarını belirterek Hasan Sabbah'ı kasteden Melikşah, savaşı ilan etmiş oldu. Bundan sonraki süreçte ise önemli savaş sahneleri bizleri bekliyor. Pek çok kişi savaşta hayatını kaybedecek. Ancak Melikşah, Selçuklu Devleti adına kazanan taraf olmaya çok daha yakın.

Hasan Sabbah Pes Etmeyecek!

Melikşah savaş ilanı yaparken Hasan Sabbah ise ordusuna yapacaklarından söz etti. Etkileyici bir konuşma yaparak Melikşah'ı tehdit edercesine sözler kullandı. Bu sahneden sonra işler daha da karmaşık hale geliyor. Hasan Sabbah ile Melikşah'ın karşı karşıya kalması izleyiciyi heyecanlandıracak. Savaş sahneleri oldukça beğenilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde etkileyici sahneler reytingleri dahi artıracak.

Melikşah'ın akıllı stratejisi sayesinde Hasan Sabbah hiç istemediği bir konumda kalacak. Son çare olarak ise savaşmak mecburiyetinde kalan Hasan Sabbah'ın bu bölümde ölme ihtimali bulunuyor.

Hasan Sabbah Ölecek mi?

Melikşah'ın Hasan Sabbahı'ı öldürebileceği kaydedildi. Fragmanda gösterilmese de Hasan Sabbah ve ordusunun zor durumda kaldığı gözler önüne serildi. Bundan sonra Melikşah konum avantajını da kullanarak Hasan Sabbah'ın işini bitirebilir. Hasan Sabbah ölürse de Melikşah gücüne güç katacak. Çünkü hem iç hem de dış kısımda bir sürü düşmanı oldu. Onlara tek tek gözdağı vererek liderliğini ve devletin gücünü sürdürmek isteyecek. Melikşah,  içerideki düşmanlarını uyarma konusunda tereddüte düşmüyor. Cesareti nedeniyle kendisinden korkuluyor ve Selçuku Devleti'nin daha da güçlenmesini sağlıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi çok yakında yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Bu bölümden sonra dizinin reytingleri ne durumda olacak merak ediliyor.