Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Tamamen Ekranlardan Kalktı! Yeni Dizi Belli Oldu!

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi Tamamen Ekranlardan Kalktı! Yeni Dizi Belli Oldu!

Alınan bilgiler neticesinde Uyanış Büyük Selçuklu bu sezon isim değiştirerek ekranlara gelecek. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu, isim değiştirerek ekranlara gelmeye devam edecek. Dizinin yeni sezonu bekleniyor.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi artık yok. Yeni sezonda ismi değişen dizinin yani Alparslan olarak devam edecek olan yapımın 2 oyuncusu haricindeki herkes ile anlaşmaları bitti. Alparslan dizisinde konu bakımından hikâye geriye doğru gidecek ve yeni isimler ile yeni bir kadro kurulacak. Hatta çalışmalarına başlandı. Fahriye Evcen ve Barış Arduç dizide başrolleri paylaşacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi isim değiştirerek yoluna devam ediyor!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi isim değiştirerek yoluna devam ediyor! Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki birçok oyuncu ise yeni diziler ile anlaşmalar yaptıklarıyla dikkat çekiyor. Bu diziler haricinde Gülperi, Ege’nin Hamsisi, Bizim Hikâye, Tek Yürek dizilerinde de rol alan Buse Meral, başarılı performansı ile ön plana çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Alparslan dizisi şimdiden merak söz konusu oldu.

Buse Meral performansı ile ön plana çıktı!

Buse Meral performansı ile ön plana çıktı! 22 yaşında olan ve bugüne kadar da birçok rolde izlediğimiz Buse Meral, oyunculuk hayatında 3-4 yıllık bir kariyeri ile tanınıyor. Oyuncu, yeni sezonda ise yine iddialı bir yapımda oynamak üzere anlaşma yaptı. Ayrıca yetenekli oyuncu yeteneği ve performansı ile ön plana çıkan oyuncuların arasında yer alıyor.

Bozdağ Film birçok farklı proje yarattı!

Bozdağ Film birçok farklı proje yarattı! Bozdağ Film tarafından yürütülmekte olan Destan isimli dizide genç oyuncuyu da yerini aldı. Ebru Şahin ile Edip Tepeli ikilisinin başrolde buluştuğu Destan dizisinin kadrosu da genişliyor. Meral, oynayacağı bu dizide Ebru Şahin’in canlandıracağı Akkız karakterinin kardeş gibi büyüdüğü Sırma’ya hayat verecek.

Buse Meral’in anlaşmasının ardından dizide olacak diğer isimler de Selim Bayraktar, Kaan Çakır, Filiz Ahmet ve dikkatleri çekiyor.