Uyanış Büyük Selçuklu Büyük Patlama Yaptı! Hasan Sabbah Rakiplerini Esir Aldı!

Uyanış Büyük Selçuklu Büyük Patlama Yaptı! Hasan Sabbah Rakiplerini Esir Aldı!

Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni bölümüne Hasan Sabbah damgasını vurdu. Dizinin reytingleri bir anda tavan yaptı. Total ve diğer reyting gruplarında birinci olarak adından söz ettirmeyi başardı. Uyanış Büyük Selçuklu'da neler yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta olduğu gibi bu haftada da reyting sıralamalarının zirvesinde yer aldı. Dizide yaşanan olaylar o kadar çok merak ediliyor ki izleyiciler istemeden dizinin hayranı oluveriyor. Sosyal medyada dahi trendlere girmekte olan dizi hakkında pek çok şey yazılıp çiziliyor. Dizinin gelecek bölümlerinde ne gibi olayların yaşanacağı genellikle sosyal medya kanalları aracılığıyla iddia edilmekte. Bu kadar fazla izlenen ve ilgi gören bir dizi için yapılan paylaşımlar oldukça normal. Eğer Uyanış Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünde neler yaşandı merak ediyorsanız sizler için son gelişmeleri aktaralım.

Nizamülmülk Ele Geçirildi!

Nizamülmülk'ün Turanşah tarafından ele geçirilmesi Melikşah'ın dikkatini çekecek. Melikşah ile Turanşah arasında yaşanacak çatışmanın galibi kim olacak? Olaylar gittikçe derinleşiyor ve Melikşah açısından zor bir hale geliyor. Eğer gerekli stratejik hamleleri yapmaz ise Melikşah'ın işi daha da çıkmaza girecek.

Sabbah Sencer'i Yakaladı!

Hasan Sabbah'ın boş durmadığı ve Sencer'le beraber Tapar ve yiğitleri de yakaladığı görüldü. Dizinin yeni bölümünde Sencer'in Sabbah'ın elinden nasıl kurtulacağı merak ediliyor. Ayrıca dizinin reytingleri oldukça yüksek olduğu için dizi hakkında belli başlı öngörülerde istemsizce artıyor. Bazı kullanıcılar önümüzdeki bölümde Sencer'in Hasan Sabbah'tan kurtulacağını belirtiyor. Bunun nasıl mümkün olacağı konusunda da çeşitli iddialar var. Fakat yeni bölümde tüm gerçekleri öğrenebileceğiz. Bu tarz iddialar genellikle doğru çıkmıyor. Yine de izleyicilerin tahmin eden kullanıcıları ilgiyle takip ettiklerini belirtelim. Etkileşimin bu kadar yüksek olduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yaşanan olaylar göze çarpmakta.

Uyanış Büyük Selçuklu Reytingleri Rekorda!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisini izleyenler reytinglerin bu kadar fazla artmasına anlam veremedi. Ancak yaşanan olaylar göz önünde bulundurulursa dizinin gerçekten akıcı ve bir sonraki bölümü merak ettiren senaryoya sahip olduğu görülüyor. Yeni bölümde neler yaşanacak şimdiden merak edilmeye başlandı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman kısa süre içerisinde 1 milyondan fazla izleniyor. Hasan Sabbah'ın Melikşah'ı ve diğerlerini zor durumda bırakması gündemdeki yerini koruyacak.  Sosyal medyanın gücünü arkasına alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili en son gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.