Usta Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Katıldığını Açıklandı! EDHO Dizisi Oyuncuya Doyacak!

Usta Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Katıldığını Açıklandı! EDHO Dizisi Oyuncuya Doyacak!

EDHO dizisine yeni bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynayacak. ATV dizisinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu. Uzun zamandır ekranda görmediğimiz oyuncu ve dizi bir araya geldi.

Uzun zamandır ekranda görmediğimiz oyuncu ve dizi bir araya geldi. Peki EDHO dizisine hangi usta oyuncu dahil oldu? İşte en güncel EDHO haberleri...

ATV'de yayınlanan EDHO dizisi, yeni sezon transferleri ile izleyicileri şaşırttı. Geçtiğimiz sezon finaline kadar pek çok kişi diziden ayrılmış olsa da kimse böylesine önemli oyuncular geleceğini tahmin etmemişti. Levent Ülgen ve Uğur Yücel gibi oyuncuların yanı sıra diziye yeni isimler de katıldı. Pek çok kişinin merak ettiği ve araştırma yaptığı oyuncu listesini paylaşacağız. Bunun yanı sıra yeni yapılan bir açıklama ile İlker Aksum'un diziye katıldığı öğrenildi. Uzun zamandır ekranda görmediğimiz oyuncu artık sahalara geri dönüyor.

İlker Aksum EDHO'da!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine İlker Aksum geliyor. Ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandı ve en kısa sürede dizide göreceğiz. EDHO dizisi bir türlü yeni sezonuna başlamış değil. Dizi, uzun zamandır beklemede. Neyse ki oyuncu transferleri bakımından izleyiciler bilgilendiriliyor. Bu sayede kimlerin diziye katıldığını hızlı şekilde öğrenebiliyoruz.

26 Ekim'de Başlayacak

EDHO dizisinin 26 Ekim'de ekrana geleceği müjdesi verildi. Yaklaşık bir hafta sonra dizinin yeni sezon ilk bölümü yayınlanacak. ATV için oldukça önemli olan dizide yeni katılan oyuncular çok merak ediliyordu.

EDHO Yeni Sezon Oyuncuları

Uğur Yücel, Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Osman Soykut, Eren Vurdem, Burcu Binici, Yosi Mizrahi, Servet Pandur, Tardu Flordun'un yanı sıra artık İlker Aksum'da oynayacak.