Uraz Kaygılaroğlu Yeni Dizi İçin Şaşırtıcı Karar Verdi!

Uraz Kaygılaroğlu Yeni Dizi İçin Şaşırtıcı Karar Verdi!

Uraz Kaygılaroğlu’ndan dizi kararı verdiği için oldukça beklenmedik durum yaşandı. Yaşanan durum detayları haberimizde paylaşıldı.

Uraz Kaygılaroğlu son zamanlarda oyunculuğu ve rolleri tam anlamıyla yapmasıyla birlikte izleyiciler tarafından sevilen kişi oldu. Dizi sektöründe vazgeçilmez isim haline geldi. Dizilerin yanında internet dizilerinde yer almasıyla birlikte daha da ününü artırmış oldu. En son Sefirin Kızından ayrılmasından sonra tekrardan boşa çıkmıştı. Ancak bu diziden ayrılmasından sebebi belli olmuştu. Bu sebep olarak Cem Yılmaz dizisine doğru yönelim gerçekleştirmekti.

Yeni Dizi Projesini Uraz Kaygılaroğlu Kabul Etmedi!

Cem Yılmaz dizisinde oynamayı kabul ettikten sonra Kanal D’nin proje dizisi için teklif götürüldü. Ancak Uraz Kaygılaroğlu kabul etmedi nedeni bilinmiyor. Yoğun dizi tufanından çıkan Kaygılaroğlu farklı düşüncelere ait olduğu belli oldu. Reddettiği proje ismi Camdaki Kız olarak geçiyordu. Başrollerini Burcu Biricik’le paylaşacaktı. Verilen karar oldukça şaşırttı. Büyük ihtimal Kaygılaroğlu projede olmama sebebi yoğun tempo yerine biraz daha kendine vakit ayırmak olabilir. Daha önceden internet dizisinde yer almasıyla birlikte ayrılan vaktin normal diziden daha az olması sebebiyle kalmak isteyebilir. Eğer bu tür internet dizisi projesi olmasaydı Sefirin Kızı kalacağı da belli olurdu.

Camdaki Kız Hakkında Bilgi

Camdaki Kız yapımını OGM Pictures tarafından yapılacak Gülseren Budacıoğlu’nun kitabından yararlanılarak yapılacak. Dizinin ilk gelen teklifi Uraz’a yapıldı ancak kabul edilmedi. Buna göre de oyuncu arayışlarına devam ediliyor. Dizi Kanal D ekranlarından çıkacak. Şimdiden merak konusu olarak devam ediyor.  Gülseren Budacıoğlu eserleri dizilere aktarılmasıyla beraber büyük bir kitle de yakalamış oldu. Masumlar Apartmanı da buna en verilebilecek örnektir. Kitabın aynısı değil ancak eklemeler ve ana içerik bakımından alınarak yapılıyor. Bu taraftan da oyuncu kadrosu kaliteli olması da dizinin tutmasına neden oluyor.

Uraz Kaygılaroğlu Netflix Dizisi

Cem Yılmaz’ın Netflix dizisi olmasıyla beraber kadronun geniş ve tecrübeli olması artı bir izlenecek yönden oluyor. Yaptığı filmlerde ayrı efektler ve söz konusu özel içerikler bulunduruyor. Son zamanlarda çıkış ve izleyicinin beğenisini kazan Uraz da bu kadroya gelmesiyle dizinin merakla beklenmesine neden oldu. Netflix de bu konuda girişimleri daha çok artıyor. Türkiye de içerikleri en yüksek seviyeye çıkartarak bu alanda öncü bir şekilde ilerlemeye çalışıyor.