Uraz Kaygılaroğlu Show TV Projesinde Oynayacak! Erşan Kuneri Dizisini Bıraktı mı?

Uraz Kaygılaroğlu Show TV Projesinde Oynayacak! Erşan Kuneri Dizisini Bıraktı mı?

Uraz Kaygılaroğlu Erşan Kuneri'de oynayacakken şimdiden farklı bir projeye yelken açtı bile. İçimizden Biri dizisinde canlandıracağı karakter merak ediliyor. İçimizden biri dizisinin konusu nedir? Uraz Kaygılaroğlu Erşan Kuneri'de oynamayacak mı?

Sefirin Kızı dizisinden ayrıldıktan sonra hangi dizide oynayacağı merak edilen Uraz Kaygılaroğlu, yapılan açıklamalarda Netflix platformunda göz kırpmıştı. Ancak Cem Yılmaz'ın ilk dizi projesi olan Erşan Kuneri henüz bu sene yayınlanmayacak. Dizinin 2022 yılında ekrana geleceği belirtiliyor. Bu nedenle de sevilen oyuncunun farklı bir projede daha oynayabileceği gelen bilgiler arasında. Uraz Kaygılaroğlu hangi dizide oynayacak?

İçimizden Biri Dizisinin Konusu Nedir?

Uraz Kaygılaroğlu, İçimizden Biri dizisinde oynayacak. Dizinin konusu ise eski Show TV dizisi Kuzey Yıldızı'nı andırıyor. Dizide Havva isimli karakterin ailesi farklı din ve millete mensup insanlardır. Bu nedenle bir kültür zenginliği mevcuttur. Havva ise yabancı birine aşık olacak. Dizide yaşanacak olaylar yine doğal ortamların fazla olduğu Karadeniz ve Ege taraflarında gerçekleşecek. Komedinin yanı sıra aşkın da fazlasıyla olacağı dizide eğlenceli anlar yaşanacak. Oyuncu kadrosunun güçlü olması nedeniyle dizinin reytingleri yüksek olabilir.

Uraz Kaygılaroğlu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun dizide hayat vereceği karakter belli oldu. Dizide yabancı bir kişiyi canlandıracak. Adam ismindeki İrlandalı bir yabancıyı canlandıracağı öğrenildi. Ancak oyuncu kadrosuna bakıldığında dizide hangi isim ile partner olacağı merak ediliyor. Dizinin eğlenceli senaryosu izleyicileri mest edecek. Bir yandan da Erşan Kuneri dizisi için çeşitli çalışmalar devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu nedenle 2022 yılında diziden ayrılması söz konusu olabilir. Tüm bu ihtimaller göz önünde bulundurulursa her şey daha sağlıklı ilerleyecektir. 

İçimizden Biri Oyuncu Kadrosu

İçimizden Biri dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan çok fazla oyuncu ismi bilmiyoruz. Ancak Gizem Güneş ve Uraz Kaygılaroğlu'nun dizide yer aldığı bilinen bir gerçek. İkilinin arasındaki uyuma göre dizinin devamlılığı mümkün olacak. Eğer reytinglerde de olumlu sonuçlar elde edilirse Show TV'nin yeni reytingi yüksek dizisi ortaya çıkacak.