Ünlü Oyuncunun Aşk Mantık İntikam Dizisinden Neden Ayrıldığı Belli Oldu!

Ünlü Oyuncunun Aşk Mantık İntikam Dizisinden Neden Ayrıldığı Belli Oldu!

Aşk Mantık İntikam'dan ayrıldıktan sonra Melisa Döngel'in hangi diziye katılacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan bir detay ile oyuncunun dizisi öğrenildi. Peki Fox TV dizisinde neler yaşanıyor? Melisa Döngel'in yeni bir diziye katılacağı tahmin edildi. Kendisindeki bu değişiklik hayranlarının dikkatini çekti.

Melisa Döngel, Aşk Mantık İntikam dizisinde oynamaktaydı. Bir süre önce diziden ayrılan ünlü oyuncu, imaj değişikliğine gitti. Bu hamlesiyle birlikte yeni bir projede mi oynayacak soruları sorulmaya başlandı. Peki ünlü oyuncudan açıklama geldi mi? Fox TV dizisine veda ettikten sonraki süreçte farklı bir yapıma katılmamıştı. Bu nedenle oyuncunun büyük dikkat çektiği belirtiliyor.

Melisa Döngel'e Ne Oldu?

Güzel oyuncunun saçlarını boyattığı ortaya çıktı. Bu gelişmeyle birlikte Melisa Döngel'in eskisine nazaran daha farklı bir görüntü elde ettiği görüldü. Kendisini takip edenler onun bu halini çok beğendi. Bu yüzden Melisa Döngel'in güzel olduğunu vurguluyorlar. Peki oyuncu hangi dizide yer alacak?

Yeni Dizisi Belli Oldu mu?

Melisa Döngel'in yeni dizisi hakkında çok fazla soru soruluyor. Ancak ünlü ismin diziye dair bir açıklamada bulunmadığı görüldü. Kendisi, dizilerle ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Şimdi ise yeni projesi için imajını mı değiştirdi sorusu yanıt bulacak. Yakın zamanda oyuncunun bir projeye dahil olup olmadığını göreceğiz.