Ünlü Oyuncu Yargı Dizisinden Ayrılıyor! Yargı Dizisinde Beklenmedik Deprem

Ünlü Oyuncu Yargı Dizisinden Ayrılıyor! Yargı Dizisinde Beklenmedik Deprem

Yargı dizisinin başarılı oyuncusu Hüseyin Avni Danyal diziden ayrılacak mı? Oyuncunun daha önce EDHO'da oynadığını biliyoruz. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldıktan sonra şimdi de Kanal D dizisi Yargı'dan ayrılabilir. Metin karakteri katil olarak diziye veda mı edecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin eski oyuncularından olan Hüseyin Avni Danyal sergilediği oyunculuk performansı ile beğenileri kazanmıştı. Geçtiğimiz sezon diziye veda etti ve Yargı dizisine geçiş yaptı. Daha sonra EDHO dizisinin ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Bu hamlesi ile büyük bir şansı kucakladığı belirtildi. Çünkü EDHO'da kalsa idi Yargı dizisinden teklif alamayabilirdi. Çünkü dizideki oyuncu kadrosu dolmuş olacaktı. Kendisi Yargı'da önemli bir karakteri canlandırıyor. Seyircilerin beğenisini de kazandığını söyleyelim. Ancak oyuncu hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

Metin Yargı'dan Ayrılacak mı?

Dizide katil olarak suçlanmaya başlayan Metin, diziden her an ayrılabilir. Çünkü öyle bir iddia ortaya atıldı ki ünlü oyuncunun ekrana veda etmesi bekleniyor. Hüseyin Avni Danyal'ın dizide henüz yeni olduğunu belirtelim. Daha bir sezon dahi olmadan Yargı dizisinden ayrılır ise seyirciler bu gelişmeye üzülür. Ancak bir yandan da dizide düzenli olarak oyuncu değişimi ve hikaye akışı bulunuyor.

Yargı'da Çok Sevildi

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da yalnızca başrol oyuncuları sevilmiyor. Aynı zamanda diziye irili ufaklı katkı sağlayan her bir ismin emeği var. Haliyle seyirciler en ufak ayrıntısına kadar oyuncu kadrosunu sevdiğini dile getiriyor.