Ünlü Oyuncu Kuruluş Osman Dizisinden Ayrıldı! Arka Sokaklar'da Oynayacak!

Ünlü Oyuncu Kuruluş Osman Dizisinden Ayrıldı! Arka Sokaklar'da Oynayacak!

Arka Sokaklar'a yeni katılan oyuncu herkesi heyecanlandırdı. Güzel ismin artık Kanal D'deki dizide oynayacağı öğrenildi. Peki Kuruluş Osman'dan ayrılıp Arka Sokaklar'a katılan o isim kim? Oyuncu kadrosuna genç bir komiser karakter katılıyor olabilir. İşte diziye dahil olan oyuncu...

ATV'nin Kuruluş Osman dizisinde bir oyuncu ayrılığı yaşanmıştı. Ünlü ismin ayrılığından sonraki süreçte ilk dizi projesi belli oldu. Genç ve başarılı oyuncunun artık Kanal D'de yayınlanan dizide oynayacağı öğrenildi. Diziye yeni bir komiser karakter mi gelecek diye de merak ediliyor. Arka Sokaklar'a kim katıldı?

Özge Sarı Diziye Katıldı!

Özge Sarı'nın artık Arka Sokaklar dizisinde oynayacağı haberi geldi. Güzel oyuncunun geçmiş dizilerdeki performansları ilgiyle takip ediliyor. Kendisinin yeni dizisinde başarılı bir süreç geçireceği tahmin ediliyor. Dizide hangi karaktere hayat vereceği araştırılmakta. Özellikle de son haftalardaki ayrılıklar dizi için pek de güzel olmadı. Ancak hikayeye bağlı kalınması da gerekiyor. Bu nedenle Arka Sokaklar'dan yeni transferler gecikmedi

Diziye Komiser Gelebilir

Özge Sarı'nın yeni komiserlerden biri olması beklenebilir. Ancak bir yandan da ekibin şu an için tam kadro olduğu düşünülüyor. Eğer ekibe dahil olur ise oyunculuk hayatına uzun soluklu devam edebilir.

Kuruluş Osman'da da Oynadı

Kuruluş Osman'da Melek karakteri ile seyircilerin karşısına çıkmıştı. ATV dizisindeki rolü sona erdikten sonra diziden ayrıldı. Şimdi ise daha fazla ön planda olabileceği dizilerle anlaşma yoluna gidiyor. Kariyeri açısından da etkili olacak.