Ünlü Oyuncu Gönül Dağı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu!

Ünlü Oyuncu Gönül Dağı Dizisinden Ayrıldığını Duyurdu!

Star TV, önemli oyuncuları yeni projesine dahil ediyor. Yakında başlayacak dizide ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Gönül Dağı dizisinden ayrılan oyuncunun da diziye katıldığı öğrenildi. Peki yeni dizinin ismi nedir? Hangi oyuncu Gönül Dağı'ndan ayrıldı? Star TV'deki dizinin oyuncu kadrosu açıklandı.

Gönül Dağı dizisi, başarılı bir şekilde yayın hayatını devam ederken bir oyuncunun ayrılığıyla gündeme gelmişti. Ünlü ismin diziye vedası çok konuşuldu. Ancak ayrılığından sonra farklı projelerde yer alması ile de adından söz ettirdi .Şimdilerde Star TV'de yayınlanacak bir proje için hazırlıklarını sürdürüyor. Gönül Dağı'ndan hangi oyuncu ayrıldı? Merak edilen soruda TRT 1 dizisindeki son durumu da değerlendiriyoruz.

Gönül Dağı'ndan Kim Ayrıldı

Diziden ayrılan isim Cemre Melis Çınar olmuştu. Geçtiğimiz sezon Fadime karakterini canlandıran oyuncunun diziden gitmesi şok etmişti. Bundan sonraki süreçte kariyerine Star TV'deki yeni diziyle devam edecek. Dizinin başrollerinde Sarp Apak, Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi isimler de oynuyor.

Kaderimin Oyunu Dizisinde!

Kaderimin Oyunu dizisi, kısa süre sonra yayın hayatına başlayacak. Star TV'nin yeni projesi olması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Başrol oyuncuları çok beğenildi. Önümüzdeki haftalarda başrolde Cemre Melis Çınar da oynayacak. Ünlü ismi  Meral karakteri ile göreceğiz. Star TV, reytinglerdeki başarısızlığına son vermek için önemli projelerle anlaşma sağlıyor. Bu sefer yüksek reyting elde edebilecek mi zamanla belli olacak.