Ünlü Oyuncu EDHO'da Oynayacak! Sezon Finalinden Önce Bomba Transfer!

Ünlü Oyuncu EDHO'da Oynayacak! Sezon Finalinden Önce Bomba Transfer!

Kısa süre önce Seni Çok Bekledim dizisinden ayrılan Ali İpin, EDHO'ya transfer oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde Ali İpin'i göreceğiz. Peki ünlü oyuncu dizide hangi karakteri canlandıracak?

Yakın zamanda final yapması beklenen EDHO dizisinde inanılmaz gelişmeler yaşanıyor. Dizinin sezon finaline az kaldı ancak heyecanlı olaylar hala sona ermedi. Her bölüm neredeyse bir kişinin öldüğü dizide bu sefer oyuncu transferinden bahsedeceğiz. Dizinin başrollerinde oynayan usta oyunculara yeni bir isim daha dahil olacak. Bu ismin önümüzdeki sezonda da adından söz ettireceği konuşuluyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan oyuncu kim? 

Ali İpin EDHO'ya Katıldı! 

Usta oyuncu Ali İpin, artık EDHO dizisinde oynayacak. Misafir oyuncu olacağı düşünülüne ismin kalıcı olarak kadroda da yer alabileceği belirtildi. Aynı zamanda dizide hangi karaktere hayat vereceği de merak ediliyor. Sevilen ismin daha önce yer aldığı dizi ve filmlere bakacak olursak, EDHO dizisine bir hayli renk katacağı düşünülüyor.

Ali İpin Hangi Karakteri Canlandıracak?

Başarılı oyuncu Ali İpin'in EDHO dizisinde hayat vereceği karakter henüz netleşmedi. Ancak diziye damga vuracak isimlerden biri olacağı yönünde kimsenin şüphesi yok. Daha önce yer aldığı projeler oldukça etkileyiciydi. Şimdi ise EDHO dizisinde boy gösterecek.

En Son Seni Çok Bekledim'de Oynadı!

Ali İpin, en son Seni Çok Bekledim dizisinde Rıza karakterini canlandırdı. Ondan sonraki süreçte kısa bir süre ekranlarda gözükmeyen ünlü oyuncunun artık yeni durağı belli oldu. Ancak EDHO dizisinin yakın zamanda final yapması söz konusu. Bu yüzden dizinin yeni sezonunda da Ali İpin'i görmeye devam edebiliriz. Oyuncunun kadroda uzun soluklu kalması bekleniyor. Böylesine kaliteli bir ismin geçici olarak oynayacağı düşünülmüyor. Senaryonun her daim zenginleştirilmesi amaçlandığı için Ali İpin'i önümüzdeki sezonda da görebiliriz.

EDHO Sezon Finaline Az Kaldı

Öte yandan EDHO dizisinin sezon finali ile ekranlara veda etmesine kısa bir süre kaldı. Mayıs ayında dizinin sezon finali yapması bekleniyor. Yeni sezonda ise yine bomba transferler yaparak yoluna sağlam bir şekilde devam etmesi amaçlanmakta. Yıllardır ekrana gelen dizinin hiçbir şekilde sekteye uğramaması ve reyting anlamında da önemli derecelere imza atması oldukça güzel. Diziyi izleyenlerin bu serüvenin devam etmesini istediği biliniyor. Zaten ATV kanalı da EDHO dizisinin bu başarısını fazlasıyla beğenmekte. İzleyicilerin de isteği doğrultusunda dizi yeni sezonda devam edecek.