Ünlü Oyuncu Çukur'dan Ayrılınca Veda Paylaşımı Yaptı! Çukur Final Bölümü Ne Zaman?

Ünlü Oyuncu Çukur'dan Ayrılınca Veda Paylaşımı Yaptı! Çukur Final Bölümü Ne Zaman?

Çukur dizisinin final bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Ancak final bölümü gelene kadar bir isim daha diziye veda etti. Kadir Çermik, Çukur'dan ayrıldı. Emmi'yi öldüren Amca ne zaman ölecek? Yamaç Amca'nın işini bitirebilir.

Çukur dizisinde yine önemli bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile diziye veda ettiğini açıkladı. Ayrıca dizinin yeni bölümünde de Celasun ve Karaca'dan sonra Emmi'nin öldürüldüğü an gösterildi. Amca, sıra sıra rakip olarak bellediği herkesi öldürmeye devam ediyor. Hal böyle iken Çukur dizisinin finale yaklaştığı çok açık. Yamaç'ın Amca ile karşılaşması ise an meselesi. Eğer dizi böyle devam ederse çok kritik sahneler bizleri bekliyor olacak.

Emmi Sosyal Medyadan Paylaşım Yaptı!

Çukur'da Emmi karakterine hayat veren Kadir Çermik, Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaparak dizide oynadığı için kendisini şanslı hissettiğini açıkladı. Ekip arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkürlerini ileterek diziye veda etti. Ünlü oyuncunun yeni projesi merak edilir oldu. Ancak henüz dizi veya sinema filmi projesi ile karşımıza çıkmadı. 

Çukur Dizisi Finale Doğru Gidiyor

Çukur dizisinin final bölümü ise gün geçtikçe yaklaşmakta. Çünkü dizide önemli isimler ölüyor. Karakterlerin ölümü karşısında başrolde bulunan Yamaç karakteri boş durmayacaktır. Amca ile olan karşılaşması hiç de hayra alamet olmayacak. Dizide önemli bir ayrılık daha gerçekleştiği için izleyiciler hem tepki gösteriyor hem de diziyi izlemeye devam ediyor. Çünkü Çukur dizisinin akıcı bir şekilde yayın hayatına devam ettiğinin herkes farkında. Dizinin bir sonraki hafta yeni bölümünde ne gibi sürprizlerle karşımıza geleceği ise henüz bilinmiyor. Fakat Yamaç'ın daha da fazla aktif olacağı bir bölüm izleyebiliriz.

Dizinin yayın hayatı boyunca pek çok kişi hayatını kaybetti. Bu karakterler arasında önemli isimler de bulunuyor. Sıra Yamaç'a veya diğerlerine gelmeden Amca'nın işini bitirmek zorundalar. Amca'yı öldürmesi beklenen kişi ise Yamaç olacak. Yeni bölümde neler yaşanacak hep birlikte izleyerek öğreneceğiz. Ancak dizide daha önce de oynamış olan oyunculara bakarsak dizinin çok geniş ve zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olduğunu görebiliriz. Dizide her an her şey yaşanabilir.