Ünlü Oyuncu Can Yaman'ın Yeni Dizisi Belli Oldu! Can Yaman'ın Yeni Dizisi İtalya'da Çekilecek..

Ünlü Oyuncu Can Yaman'ın Yeni Dizisi Belli Oldu! Can Yaman'ın Yeni Dizisi İtalya'da Çekilecek..

Can Yaman, yeni dizisiyle oyunculuğa devam edecek. Bay Yanlış'tan sonra İtalya'ya doğru uçan oyuncu, oradaki dizisiyle gündeme geldi. Peki ünlü oyuncu hangi dizide oynayacak? Dizinin adı ve yayın tarihiyle ilgili bazı gelişmeler yaşandı. Oyuncunun kariyerini İtalya'da devam ettireceği öğrenildi.

Can Yaman, Bay Yanlış dizisinden sonra hangi projede yer alacak merakla bekleniyordu. Oyuncudan gelen haberle beraber İtalya'da oynayacağı ortaya çıktı. Üstelik dizinin ismi ve canlandıracağı karakter dahi belli oldu. Peki Can Yaman hangi dizide oynayacak?

Sandokan Dizisinde Oynayacak!

Sandokan dizisi, İtalya'da çekilmesi planlanan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu diziyle beraber Can Yaman'ın Avrupa'da daha fazla kitleye hitap edeceği düşünülüyor. İtalyan hayranlarından ötürü bu dizide daha etkin bir rol oynayacağı ifade edilmişti. Peki ünlü oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Fox TV'deki Bay Yanlış karakterinden sonra çok daha farklı bir kimlikle karşımıza çıkacak.

Oyuncunun Karakteri Belli Oldu

Oyuncunun hayat vereceği karakterin ismi Ferancesco Demir olarak ifade edildi. Dolayısıyla Türklük yanı da olan bir İtalyan polis olabilir. Dizi çekimleri başladığında haberimizi güncelleyeceğiz. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ünlü isim, polis memuru karakterini canlandıracak. İtalya'da Viola Come Il Mare dizisinde de oynamıştı. Dolayısıyla onun ilk İtalya kariyeri olmayacak. Ancak bunun devamlılığı bakımından Sandokan'ın yeri ayrı gözüküyor.