Ünlü Oyuncu Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrıldı! Ünlü Oyuncunun Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Ünlü Oyuncu Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Ayrıldı! Ünlü Oyuncunun Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli Ağa karakterine hayat veren Kerem Alışık diziden ayrılma kararı almıştı. ATV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen oyuncusu Kerem Alışık ünlü bir oyuncu ile kavga etti. İşte haberin tüm detayları...

Bir zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli Ağa karakteri olarak gönüllere taht kuran Kerem Alışık, diziden ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncunun neden böyle bir karar aldı ise ortaya çıktı. Etiler'de kameralara takılan yetenekli oyuncu Kerem Alışık, trafik ışıklarında magazincilerin sorularını yanıtladı. Gazeteciler Kerem Alışık'a Murat Ünalmış ile kavga ettiğinden dolayı diziden ayrılıp ayrılmadığını sordu.

Kerem Alışık iddiaları yalanlamadı!

Etiler'de kameralara takılan Kerem Alışık, merak edilen soruları yanıtladı. Kerem Alışık muhabirlerin sorduğu tartışma sorusunu yanıtlamamayı tercih etti. Ayrıca ünlü oyuncunun bu iddiaları yalanlamaması ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın Murat Ünalmış ile yaşadığı gerilimden dolayı Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda ettiği söyleniyor.

Murat Ünalmış ve Kerem Alışık birbirine girdi

Adana'da üç sezon boyunca çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisi 24 Nisan tarihinde Karaahmetli köyünde yapılan çekimler esnasında gergin anlara şahit oldu. Dizide Fekeli Ağa karakterine hayat veren Kerem Alışık ile Demir Yaman olarak bilinen Murat Ünalmış arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde tartışma esnasında sete ara verilirken Murat Ünalmış'ın ise avukatına talimat verdiği de ortaya çıktı. Murat Ünalmış kendisine hakaret eden rol arkadaşından şikayetçi olmuştu. Bu tartışmanın ardından ünlü oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden ayrıldığı iddia ediliyor. Bunun dışında bir başka iddialar ise yetenekli oyuncunun başka bir proje ile anlaştığı söyleniyor.