Ünlü Oyuncu Alev Alev Dizisinden Ayrılıyor! Diziden Ayrılacak Oyuncu Kimdir?

Alev Alev dizisinde beklenmedik ayrılık gelebilir. Büyük hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu diziden ayrılıyor haberleri sosyal medya da çalkalanmaya başladı. Alev Alev dizisinden hangi oyuncu ayrılacak? Yerini kim alacak?

Show TV'de sevilen dizi Alev Alev dizisi reytinglerde yüksek sıralamalar elde ederken bir söylenti ortaya atılmıştı. Perşembe günü yayınlanan dizi karakterlerinden bazılarının diziden ayrılacağı söylendi. Ardından ise Toprak Can Adıgüzel yani dizideki karakteriyle Ali, Alev Alev'e veda edeceğini açıkladı!

Alev Alev Dizisinden Hangi Ünlü Oyuncu Ayrılıyor?

Ay Yapım şirketi tarafından süre gelen diziyi Ahmet Katıksız yönetiyordu. Ayrılık haberinin gelmesiyle seyirciler üzüntüyle boğuldu. Sosyal medya da yer alan haberlere göre, ‘’Dizide Ali karakterine bürünen Toprak Can Adıgüzel ayrılacak.’’ Şeklinde bir açıklama yapıldı. Seyirciler bu kararların ardından şoka uğrayarak neler olup bittiğine anlam veremediler.

Ali Diziden Neden Ayrıldı?

Alev Alev dizisinde beklenmedik ayrılık yaşandı. Sosyal medya da  hayranları isyan etti. Neden ayrıldığıyla alakalı yapım ekibi veya oyuncudan bir açıklama gelmedi.

Toprak Can Adıgüzel Kimdir?
İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu 28 Ocak 1992 tarihinde doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi Tiyatro bölümünü yüksek bir derecede tamamladıktan sonra mezun oldu. Son oynadığı dizi olan 'Kadın' isimli dizisinde İsmail karakterine çok iyi bürünse de 'Alev Alev' dizisinde Ali karakterini çok daha iyi bir şekilde canlandırdığı kesin. Son yayınlanan haberlere göre bu diziden de ayrıldı. İleride yer alacağı projelerde daha etkin bir rol oynaması beklenmekte.