Uğur Güneş'in Yeni Dizisiyle İlgili Gerçek Ortaya Çıktı

Uğur Güneş'in Yeni Dizisiyle İlgili Gerçek Ortaya Çıktı

Uğur Güneş'in başrolde oynayacağı TRT 1 dizisi hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin konu bilgisi de verildi. Öte yandan ünlü oyuncu bir süredir projelerde yer almamaktaydı. İşte güncel olarak oynayacağı dizi ve dahası haberimizde olacak.

Uğur Güneş, yeni dizisinde boy gösterecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansından sonra kendisiyle ilgili çeşitli sorular sorulmuştu. Gelinen noktada oyuncuya dair bilinmeyenlere değineceğiz. Öte yandan çeşitli bilgiler de verilecek. İşte Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra farkını ortaya koyabileceği dizinin ismi ve kendisinin hayat vereceği karaktere dair bilgiler haberimizde...

Hangi Diziye Katıldı?

Uğur Güneş'in katıldığı diziyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Oyuncunun Avcı dizisinde oynayacağı belirtiliyor. Öte yandan çeşitli ifadeler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vurması beklenen Avcı dizisinde kendisinin hangi karakteri canlandıracağı da belli oldu.

ASELSAN Ölümlerii Araştıracak

Öte yandan Uğur Güneş'in dizide ASELSAN'daki mühendislerin ölümünü araştıran Hakan karakterine hayat vereceği öğrenildi. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor.