Üç Kuruş Dizisinin Başrol Oyucusu Değişiyor! Üç Kuruş Dizisinde Senaryo Yeniden Yazılıyor

Üç Kuruş Dizisinin Başrol Oyucusu Değişiyor! Üç Kuruş Dizisinde Senaryo Yeniden Yazılıyor

Aras Bulut İynemli için Üç Kuruş müjdesi verildi. Oyuncunun diziye katılacağı haber ediliyor. Peki hangi karakteri canlandıracak? Show TV'deki dizide artık Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç ile beraber oynayacak. Diziye ne zaman katılacağı da açıklandı. İşte Üç Kuruş'la ilgili bilinmeyenler...

Üç Kuruş dizisi, yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgi ile izleniyor. Dizinin reytinglerdeki başarısı da gözler önüne serildi. Ancak Çukur dizisi gibi performans gösteremediği için izleyiciler biraz tedirgin. Eğer kalıcı bir reyting başarısı gelmez ise dizinin final yapması ile sonuçlanabilir. Tüm bu ihtimaller dahilinde neler yaşanacağı merak ediliyor. Üç Kuruş dizisine Aras Bulut İynemli'nin katılacağı düşünüldü. Oyuncuya teklifte bulunuldu ve nasıl bir yanıt vereceği bekleniyor. Çukur dizisinin kahramanları arasında yer almasından ötürü Show TV  dizisine katılması ile tekrardan reytingleri artırması mümkün.

Aras Bulut İynemli Katılacak mı?

Üç Kuruş dizisine Aras Bulut İynemli katılacak. Oyuncuya sunulan teklifler arasında Üç Kuruş'un kendisine sıcak geldiği belirtildi. Dolayısıyla bu teklifi kabul edecek. Üstelik diziye katılmasıyla birlikte milyonların bu diziye yönelmesi muhtemel.

Hangi Karakteri Canlandıracak?

Kartal ve Efe'nin hikayesinin anlatıldığı dizide Leyla'nın eski sevgilisi olarak ekranlara katılabilir. Şu an için 6 bölümdür ekranda olan dizinin 10. bölümünde Aras Bulut İynemli'yi görmeyi umut ediyoruz. Bir başka deyişle dizi adeta reyting yağmurunun altında kalacak. Ünlü oyuncunun sahip olduğu kitle ve dizinin Çukur'a olan benzerliği herkesi etkileyecektir.