Üç Kuruş Dizisine Yeni Katılacak Oyuncular Ortaya Çıktı! Üç Kuruş Dizisi Final Yapmasın Diye Geliyor!

Üç Kuruş Dizisine Yeni Katılacak Oyuncular Ortaya Çıktı! Üç Kuruş Dizisi Final Yapmasın Diye Geliyor!

Show TV dizisi Üç Kuruş'tan Uraz Kaygılaroğlu ayrılacak mı? Başarılı oyuncunun vedası konuşuluyordu fakat bir anda dizide kalmasına karar verildi. Üstelik diziye yeni bir isim daha katılıyor. Ünlü oyuncu artık Üç Kuruş'ta oynayacak. Peki hangi oyuncu diziye dahil oldu?

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin oynadığı Üç Kuruş dizisinde kritik gelişmeler yaşanacak. Show TV dizisinde oyuncu ayrılığı yaşanması bekleniyordu. Ancak görülen o ki başarılı isim dizide kalmaya devam edecek. Uraz Kaygılaroğlu için ayrılık haberleri ortaya atılmıştı. Fakat Kartal karakteri dizi için oldukça önemli bir isim. Dolayısıyla onun ekranlara veda etmesi Üç Kuruş'u daha da zor bir duruma sokacaktır. Ekin Koç ile iyi bir ikili olması da diziyi sevdiriyor. Ancak Üç Kuruş'a yeni bir oyuncunun dahil olacağı kesinleşti.

Üç Kuruş'a Kim Katılacak?

Üç Kuruş dizisine Sezin Akbaşoğulları geliyor. Deneyimli oyuncunun daha önce yer aldığı projelere bakacak olursak dizide adeta fırtına estirecek. Başarılı ismin canlandıracağı karakter merak edildi. Şu an için hakkında net bir detay bilmesek de yakın zamanda öğrenmeyi planlıyoruz. Daha sonra ise oyuncuyla ilgili merak edilenleri açıklayacağız.

Dizinin Reytingleri Düşüyor

Üç Kuruş, Çukur gibi beklentileri tam anlamıyla karşılayamadı. Önemli oyuncuların Çukur'da olmayışı da izleyicileri etkiledi. Bu nedenle dizideki reytinglerin yükselmesi için oyuncu takviyesi ve hikayede canlılık şart.