Üç Kuruş Dizisine RTÜK'ten Ceza Yedi! Üç Kuruş Dizisi Yayından Kaldırılacak mı?

Üç Kuruş Dizisine RTÜK'ten Ceza Yedi! Üç Kuruş Dizisi Yayından Kaldırılacak mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'ta Romanlarla ilgili çekilen sahneler tepki görüyordu. RTÜK'e şikayet edilen dizi hakkında ceza kararı çıktı. Peki Üç Kuruş dizisi bir süre yayınlanmayacak mı? Dizi yayından kaldırılır veya final yaptırılır ise seyirciler çok üzülecek. İşte diziye RTÜK tarafından verilen ceza...

Üç Kuruş dizisine kesilen ceza büyük ses getirdi. RTÜK, Üç Kuruş dizisini inceledi ve bir karar verdi. Ancak bu karardan önce CHP Milletvekili Özcan Purçu'nun açıklamaları dikkat çekmişti. İzmir Milletvekili'nin ifade ettiğine göre Romanların dizide çok farklı bir şekilde yansıtıldığı söyleniyordu. Hal böyle olunca RTÜK'ten inceleme yapılması talep edildi. RTÜK ise kısa süre içerisinde diziyi değerlendirdi ve bir karara vardı.

RTÜK'ten Üç Kuruş'a Ceza!

RTÜK, Üç Kuruş dizisine para cezası verdi. Para cezasını vermesindeki neden olarak ise dizinin ayrımcı ve aşağılayıcı olmasını gösterdi. Para cezasının hemen ardından seyirciler Üç Kuruş'un daha ne gibi yaptırımlarla karşı karşıya kalacağı merak ediliyor.

Üç Kuruş Yayından Kaldırılacak mı?

Üç Kuruş dizisinin Show TV'de ekrana geldiğini biliyoruz. Yapımın yayından kaldırılması gibi bir karar alınmadı. Ancak dizinin hikayesi daha farklı şekilde işlenebilir. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda daha farklı senaryolar görebiliriz. Yine de diziyle ilgili olumsuz bir gelecek görülmüyor. RTÜK'ten sonra dizide ufak çaplı değişiklikler yapılacaktır. Show TV'nin sevilen dizisi yayın hayatına devam edecek. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrolde olduğu dizi heyecanla takip ediliyor.