Üç Kuruş Dizisine Herkesin Beklediği Transfer Gerçekleşti! Üç Kuruş Dizisi Reytingleri Alt Üst Edececek..

Üç Kuruş Dizisine Herkesin Beklediği Transfer Gerçekleşti! Üç Kuruş Dizisi Reytingleri Alt Üst Edececek..

Üç Kuruş'un yeni bölümünde Aras Bulut İynemli'yi de göreceğiz. Başarılı oyuncu dizinin kaçıncı bölümünden itibaren oynayacak? Dizide kaç bölüm kalacağı ve hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Show TV ekranlarındaki Üç Kuruş, reytinglerini yükseltmek istiyor.

Üç Kuruş dizisi, çekmiş olduğu reyting sıkıntılarını tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Show TV'de ekrana gelen dizide Çukur'un ünlü oyuncusu ile anlaşıldı. Aras Bulut İynemli, diziye adeta kurtarıcı olarak gelecek. Ünlü ismin canlandıracağı karakter de belli oldu. Leyla'nın eski sevgilisi olarak diziye katılacağı haberi geldi. Peki kaçıncı bölümde dizide oynayacak? İşte oyuncunun Üç Kuruş'a transferiyle ilgili bilinmeyenler...

Üç Kuruş'a Çukur Oyuncusu!

Aras Bulut İynemli, diziye Can karakteriyle katılacak. Çukur'daki gibi bir senaryo olacak mı bilinmiyor ancak adından söz ettireceği kesin. Kartal ve Efe arasındaki maceranın yanı sıra artık Can karakterini de göreceğiz. Dizide ne kadar yer alacağı merak konusu oldu. Çünkü kalıcı olması beklenmiyor.

10. Bölümde Katılacak

Oyuncunun diziye 10. bölümden itibaren dahil olacağı iddia edildi. Üstelik en az 3-4 bölüm kalarak dizideki reytingleri iyice zirveye çıkarması gündemde. Hatırlanacağı üzere Çukur dizisinin reytingleri gayet iyiydi. Aras Bulut İynemli de bu başarının başrolleri arasındaydı. Show TV dizisinin yeni bölümü ilgi ile takip edilecek. Bakalım Üç Kuruş dizisi total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde beklentileri karşılayabilecek mi?