Üç Kuruş Dizisine Aras iynemli Sürprizi Geldı! Üç Kuruş Dizisine Aras iynemli Ne Zaman Geliyor?

Üç Kuruş Dizisine Aras iynemli Sürprizi Geldı! Üç Kuruş Dizisine Aras iynemli Ne Zaman Geliyor?

Üç Kuruş dizisi reyting kaybını sürdürüyor. Diziye yeni katılacak oyuncu tüm dengeleri değiştirecek. Baybars karakteri ile Aras Bulut İynemli'nin diziye dahil olacağı belirtildi. Peki dizide kim oynayacak? İşte Show TV dizisindeki yeni oyuncuya dair son bilgiler...

Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Bahar'ın sözleri gündeme geldi. Kartal ile konuşan Bahar, Baybars'tan bahsetti. Ancak karakteri kimin canlandırdığı görülmedi. Dolayısıyla yeni bölümle birlikte ortaya çıkması bekleniyor. Üç Kuruş dizisinin son zamanlarda reyting kaybettiği düşünülünce, Aras Bulut İynemli'nin diziye katılması mantıklı bir hamle olabilir.

Üç Kuruş'a Kim Katılacak?

Üç Kuruş'a Baybars karakteri ile katılması beklenen kişinin Aras Bulut İynemli olacağı iddia edildi. Ancak ünlü ismin yerine farklı biri de katılabilir. Necip Memilli de dizideki yerini alabilir. Bahar'ın Kartal ile konuşurken belirtmiş olduğu Baybars karakteri hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Babasının yalnızca Baybars'tan korktuğunu söylemesi dizinin bir anda Baybars karakteri üzerinde şekilleneceği hissiyatını uyandırdı.

Baybars Büyük Ses Getirecek

Üç Kuruş dizisinde düşen reytingler gösteriyor ki Baybars karakteri yakında dizinin ana karakterleri arasında yerini alacak. İzlenme oranlarının artması gerekmekte. Bunun için ünlü bir oyuncuyla anlaşılabilir. Çukur dizisinde adından söz ettirmiş ve potansiyeli yüksek bir isim diziye katılacaktır.