Üç Kuruş Dizisinde Taşlar Rayına Oturdu! Üç Kuruş Dizideki Yeni Gelişme İzleyicileri Sevindirdi

Üç Kuruş Dizisinde Taşlar Rayına Oturdu! Üç Kuruş Dizideki Yeni Gelişme İzleyicileri Sevindirdi

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde tüm detaylar ortaya çıktı. Dizideki olaylar seyircilerin garibine gitmişti. Ancak şimdi her şey rayında gözüküyor. Peki Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu arasında neler yaşandı? Kartal ve Komiser Efe'nin dostluğu yüzleri güldürdü. İşte dizide son yaşanan olaylar...

Üç Kuruş dizisi, ilk haftalardaki bölümü ile seyircilerin dikkatini çekmişti. Dizide ismi konulamamış pek çok olay yaşanıyordu. Nedeni belli olmayan bu gelişmeler sonrasında bazı detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler arasında cinayetlerin neden olduğu sorusu yatıyordu. Ancak kısa süre içerisinde Kartal ve çevresinin başına gelenler kesinleşti.

Kartal ve Efe Dostluğu Başladı

Kartal'ın eski yetim arkadaşı ile yaşadığı geçmişteki bazı sorunlar şu an patlak veriyor. Cinayetlerin ardı arkası kesilmemekte. Komiser Efe ile Kartal arasındaki anlaşma sonrası olayın derinliğine inilecek. Böylelikle ikilinin dost olacağı belirtiliyor. Ancak dizinin bir de duygusal yönü bulunmakta. Kartal ile ilişki yaşayacak kişinin kim olacağı merak ediliyordu.

Kartal ve Bahar Aşkı Çok Konuşulacak

Kartal ve Bahar arasındaki aşk gün geçtikçe patlak vermeye devam ediyor. İkilinin birbirinden hoşlandığı hal ve hareketlerinden belli olmakta. Show TV dizisinde bu tarz gelişmeler seyircilerin beğenisini kazanmakta. Üç Kuruş dizisinin ilk haftalara bomba gibi girdiğini ve şimdi hikayenin gittikçe özel hale büründüğünü söylemeliyiz. Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç arasındaki uyum daha çok gündeme gelecek.