Üç Kuruş Dizisinde Şenlik Var! Seyirci İstedi Üç Kuruş Senaristi Yaptı!

Üç Kuruş Dizisinde Şenlik Var! Seyirci İstedi Üç Kuruş Senaristi Yaptı!

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş oyuncu kadrosuyla birlikte çıktığı günden itibaren fark yaratmaya devam ediyor. 6.bölümünü sunacak dizi de heyecanlı gelişmeler de devam ediyor. Yeni bölümünde seyircileri neler bekliyor detaylar haberimizde.

Üç Kuruş dizisinde beklenmeyen olaylar çıkmaya başlıyor. İrfan’ın mesaj atmasıyla birlikte Kartal, Efe’nin yardımıyla birlikte düğüne gelir. Düğünde kendini göstererek yıkılmadığını halen devam ettiğini göstermek ister ancak içini yiyen bir durumda yer almaktadır. Kartal’ın toparlandığını zanneden Efe, Leyla’dan beklenmedik bir şekilde karşılık almasıyla birlikte kendisi kötü bir duruma sürüklenir.

İrfan içinde durum daha kötüye gitmektedir. Kartal bu durumla mücadelesini daha da arttırmaya çalışır. Yeni sırların çıkacağı ve farklı olayların gelişmesiyle tamamen farklı bir boyut üzerinde bölüm gerçekleşecek.

Üç Kuruş Hangi Gün Saat Kaçta Başlıyor?

Üç Kuruş dizisi Pazartesi günleri saat 20.00’da seyirciyle Show TV ekranlarında buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nursel Köse, Aslıhan Malbora gibi ve birçok deneyimli oyuncu kadrosuyla birlikte farklı duyguları barındıran bölümleri başarılı bir şekilde sunuyor. Show TV yayınladığı dizilerde farklı hayatlardan kareleri ekran karşısına çıkarak başarılı bir şekilde işleyişini sürdürüyor.