Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Üç Kuruş Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Show TV'den Üç Kuruş Dizisi Kararı..

Show TV'nin yeni dizisi beklentileri karşılayamıyor. Üç Kuruş'ta oynayan Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu'na rağmen dizinin reytingleri düştü. Peki Üç Kuruş ne zaman final yapacak? Kanaldan gelen kararda en çok Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin etkisi olduğu görüldü. Yasak Elma dizisi de reyting kaybetti.

Üç Kuruş Dizisi Yayından Kaldırılıyor! Show TV'den Üç Kuruş Dizisi Kararı..
Google News

Üç Kuruş dizisi, Yeni Çukur olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak gelinen noktada dizinin tam anlamıyla ilgi görmediği belli oluyor. Çukur'un yerini tutamadığı için de seyirciler farklı dizilere doğru yönelmeye başladı. Tüm bu gelişmeler ışığında bizleri neler bekliyor? Show TV dizisi erken final tehlikesiyle karşı karşıya mı kaldı? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın hayatına başlaması birkaç diziyi yerinden edebilir.

Üç Kuruş Final Yapacak mı?

TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yayın hayatına başlayınca bir şey dikkat çekti. Yasak Elma ile Üç Kuruş reytinglerde geriledi. Peki Üç Kuruş dizisi bu nedenle final yapar mı? İlgiyle takip edilen dizinin eskisi kadar izlenmemesi büyük sorun yaşatacak. Çukur'un yerini alamadığı için de seyircilerin tepkisi sürüyor.

Yasak Elma da Tehlikede!

Yasak Elma dizisinin de tehlikede olduğu belirtildi. Dizilerdeki gerilemenin ne zaman sona ereceği ise henüz bilinmiyor. Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'dan geçtiğimiz sezon ayrılıp Üç Kuruş'a katıldığını biliyoruz. Şimdi her iki dizide de büyük sıkıntı yaşanıyor. Ancak içlerinden en az birisinin erken final yaparak ekranlara veda etmesi söz konusu olabilir.

<